Doğukan MANÇO feat Tuğba YURT Sakin Ol!

Kardeş Payı 10.son bölümde Doğukan MANÇO feat Tuğba YURT Sakin Ol! şarkısı ilk kez yayınlandı.
Doğukan Manço Kardeş Payı Dizisi 


' Kardeş Payı ' kliplendi!
Doğukan Manço, ikinci teklisi ' Sakin Ol! ' u genç yorumculardan Tuğba Yurt ' un performansıyla hazırladı.

Sözleri Sezen Aksu ' ya, müziği Sezen Aksu ve Uzay Heparı ' ya ait olan ' Sakin Ol! ' un klibi için Manço, Kemal Başbuğ yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Video klip çekimleri 60 kişilik bir ekiple, 17 saatte tamamlandı. Geçtiğimiz aylarda ' Kardeş Payı ' dizisine konuk oyuncu olarak katılan Manço ' nun projesinin klibine bu sefer de dizinin oyuncuları tam kadro konuk oldu. Klip böylece çok renkli görüntülere sahne oldu.

Klip ilk defa ' Kardeş Payı ' dizisinin 1 Mayıs akşamı yayınlanacak bölümünde ekrana gelecek.

DOĞUKAN MANÇO VE TUĞBA YURT'UN ' SAKİN OL ' ŞARKISININ KLİP ÇALIŞMASI İÇİN ' KARDEŞ PAYI ' DİZİ EKİBİ KAMERA KARŞISINA GEÇTİ!..

Yaklaşık 4 yıldır kariyerini DJlik ve müzik prodüktörlüğü üzerine kuran Doğukan Manço, ikinci teklisi “Sakin Ol!”u son dönemin genç ve başarılı yorumcularından Tuğba Yurt ' un performansı ile hazırladı.

90 ' ların en çok ses getiren şarkılarından biri olan “Sakin Ol!”, yepyeni Doğukan Manço versiyonları ve Tuğba Yurt yorumu ile yeniden hayat buldu.

Sözleri Sezen Aksu ' ya, müziği Sezen Aksu ve Uzay Heparı ' ya ait olan “Sakin Ol!”un 2014 düzenlemeleri Doğukan Manço imzası taşıyor.

“Sakin Ol!” un Video Klibinde “Kardeş Payı” Ekibi Tam Kadro Rol Aldı.

Doğukan Manço ve Tuğba Yurt “Sakin Ol!”un video klibi için Kemal Başbuğ yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Video klip çekimleri 60 kişilik bir ekiple, 17 saatte Boğaz sahil şeridi, Kanlıca ve Maltepe ' de tamamlandı.

Geçtiğimiz aylarda “Kardeş Payı” dizisine konuk oyuncu olarak katılan

Doğukan Manço ' nun projesinin video klibine bu sefer de dizinin oyuncuları tam kadro konuk oldu.

Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Şinasi Yurtsever, Ali İhsan Varol, Berfu Öngören, İpek Yaylacıoğlu, Korhan Herduran, Cemil Şahin, Kadir Polatcı gibi dizinin öne çıkan isimleri dizi karakterleri ile Doğukan Manço ft. Tuğba Yurt “Sakin Ol!” projesinin video klibinde çok konuşulacak, renkli sahnelere imza attı.

Son dönemin en çok ses getiren dizisi “Kardeş Payı”nın mimarı Selçuk Aydemir ' in desteğiyle, Doğukan Manço ' nun yepyeni video klibinin ilk yayını her yerden önce ilk kez 01 Nisan 2014 perşembe akşamı yayınlanacak “Kardeş Payı”nın yeni bölümünde olacak.

Hüseyin Emre yapımcılığında Emre Plak etiketiyle radyolar ve tüm yasal dijital platformlarda müzikseverlerin karşısına çıkan Doğukan Manço ft. Tuğba Yurt ' un yeni teklisi “Sakin Ol!”, Nisan ' ın son haftası ise özel tasarımı ile tüm müzik marketlerde ve video klibi ile ekranlarda yerini alacak.

2 Mayıs 2014 Cuma günü yayınlandı