Yer Gök Aşk Bölüm: Havva, Hayatını Kaybediyor

Yer Gök Aşk 94. bölüm özeti:
Yer Gök Aşk Dizisi 


Mehmet Bade ' yle çok mutludur. Yepyeni bir hayata başlayacakken şirkette olanlar bütün planlarını değiştirecektir. Ali Ömer Türkiye ' deki yeni hayatına hazırdır; ancak yaşayacakları hayal ettiklerinin çok daha ötesindedir.

Münevver Yiğit ' e bir kez daha aşık olmak üzeredir. Ne var ki bu kez Yiğit ' in gönlünü almak kolay olmayacaktır. Sevda, her şeyin bittiğini düşünürken, kader ona bambaşka kapılar açmak üzeredir. Şeref ve Remzi İstanbul ' a taşınmaya karar verirler.

Onların gidişiyle yeni bir Sultan, Hamiyet savaşı başlayacaktır. Sevda için her şey eskisinden çok farklıdır artık. Yaşamla ölüm arasında sıkışıp kalmışken, çalacağı tek bir kapı kalmıştır.
Yer Gök Aşk Dizisi Hakkında
Bir can veda ederken dünyaya, bir başka can "Merhaba" der... Toprak, bebeği Nazlı'sını kardeşi Havva'yla birlikte hastaneye zor yetiştirir. Ancak geç kalmıştır. Kollarında can verir Nazlı! Aynı dakikalarda, Yusuf'un bebeği Rüzgâr hayata gözlerini açar. Ancak Rüzgar bebeğin annesi doğumda ölür. Üstelik Yusuf bu bebeğin kendisinin olduğundan da emin değildir! Rüzgâr bebek açtır. Bir sütannesi şarttır. Yusuf'un konağında çalışan Sultan'ın aklına o d...
devamı
6 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı