Yer Gök Aşk Bölüm: Bade'nin İfadesi Alınıyor

Yer Gök Aşk 98. bölüm özeti:
Yer Gök Aşk Dizisi Münevver 


Sevda sonunda babası ve abisine yakalanmıştır. Hiçbir şey bilmeyen Ali Ömer bu durumda Sevda ' ya ve karşısındakilere nasıl davranacaktır? Münevver babasını Küçük Yılmaz ' ın yanında görünce çok üzülür ve tepki gösterir.

Kızı ile oğlu arasında kalan Yılmaz ' a K.Yılmaz ne diyecektir? Bade ifadesi alınmak üzere sorguya alınır. Mehmet hiçbir şey yapamaz, çareyi Celal ' i aramakta bulur. Sultan Sevda ' nın başına gelenlerden hiç hoşlanmaz. Yusuf Ziya ' nın tehlikede olduğunu düşünmektedir.

Bir yolunu bulup Sevda ' dan kurtulmanın yollarını aramaya başlar. Ali Ömer Sevda ' ya sır sakladığı için çok kızar, ama asıl onu korkutan nedir? Hamiyet torunu için pes etmemeye kararlıdır. Sultan ' a mahkeme celbini kendi götürür; ama yapacağı sürpriz bununla da kalmaz.
Yer Gök Aşk Dizisi Hakkında
Bir can veda ederken dünyaya, bir başka can "Merhaba" der... Toprak, bebeği Nazlı'sını kardeşi Havva'yla birlikte hastaneye zor yetiştirir. Ancak geç kalmıştır. Kollarında can verir Nazlı! Aynı dakikalarda, Yusuf'un bebeği Rüzgâr hayata gözlerini açar. Ancak Rüzgar bebeğin annesi doğumda ölür. Üstelik Yusuf bu bebeğin kendisinin olduğundan da emin değildir! Rüzgâr bebek açtır. Bir sütannesi şarttır. Yusuf'un konağında çalışan Sultan'ın aklına o d...
devamı
4 Aralık 2012 Salı günü yayınlandı