Yalan Dünya'dan 'Korsan DVD' ve 'Emek Sineması' Göndermesi

Yalan Dünya'dan 'Korsan DVD' ve 'Emek Sineması' göndermesi İzle... Yalan Dünya dizisi oyuncuları Emek sineması'nı unutmadı. Yalan Dünya dizisi Emek Sineması'nın yıkımına gönderme yaptı. Emek Sineması'nda yapılan inşaat çalışmaları son günlerin en çok tartışılan konularından biri oldu.
Emek Sineması Yalan Dünya Dizisi 


Sevilen dizi Yalan Dünya'nın bu haftaki bölümüne 'Korsan DVD ' ve 'Emek Sineması ' göndermesi damgasını vurdu.

Ekranların en komik dizisi Yalan Dünya'nın bu haftaki bölümünde Çağatay sinemada izleyemediği bir filmin DVD'sini Zerrin'den ister. Ancak Zerrin'in korsan DVD sattığını öğrenince almaktan vazgeçen Çağatay, 'Korsana karşıyım; hava korsanlarına, deniz korsanlarına ve sanat korsanlarına. Aşağılıksınız. Emek hırsızlığı bu. Emeği korumak lazım ' diye konuştu.

Bunun üzerine Zerrin, 'Koskoca emek sineması gitti. Hangi emeği korumaktan bahsediyorsun? ' dedi.

Çağatay'ın yanıtı ise 'Hayalimizdeki Emek Sineması oldu. '

Beyoğlu'nda restorasyon çalışmaları devam eden ve bulunduğu iş merkezi içerisinde yukarı kata taşınması planlanan Emek sineması için protesto eylemleri gerçekleştirilmişti.
Yalan Dünya Dizisi Hakkında
Antakya’dan Cihangir’e taşınan Kocabaş Ailesi geleneklerine bağlı olan babaları Şehmuz Bey’in hakimiyeti altındadır. Damatları Selahattin, eşi Gülistan’a hiç bağlı değildir üstelik onu pavyonda tanıştığı Tülay ile aldatmaktadır. Evin tek oğlu olan Rıza, hiç sevmediği Nurhayat ile ailesinin baskısıyla nişanlanmıştır. Ancak bu duruma daha fazla katlanamaz ve Nurhayat’tan ayrılma kararı alır. Bu karar Kocabaşlar için yıkım olur. Aile, Rıza ve Nurha...
devamı
16 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı