Yalan Dünya Bölüm: Zerrin Ve Tülay, Ek İş Yapıyor

Yalan Dünya 27. bölüm özeti:
Orçun Yalan Dünya Dizisi Cihangir 


Selahattin yalandan hasta

Böbrek taşı ağrılarından şikayet eden Selahattin ' e doktor, sıcak küvette, bira içerek taşı düşürmeyi tavsiye ediyor. Gördüğü ilgi ve tatil havasından büyük keyif alan Selahattin, taşı düşürmesine rağmen hastaymış gibi davranmaya devam ediyor.

Ablası Deniz hakkında ileri geri konuştuğu için, Cihangir ' in ortasında Bora ' dan dayak yiyen Bünyamin rezil olurken, ablasının namusunu koruyan Bora ise efsaneleşir. Bora ' nın Bünyamin ' e verdiği ders kulaktan kulağa abartılarak yayılır.

Birden bire herkesin kendisine saygıda kusur etmemesi Bora ' yı önceleri çok şaşırtır ancak, kısa sürede ortama uyum sağlayarak tadını çıkartır. Selahattin ' in ise böbrek taşı şikayeti vardır. Doktor tavsiyesi ile sıcak küvette, bira içerek taşı düşürmeye çalışan Selahattin, gördüğü ilgi ve tatil havasından büyük zevk almaya başlar.

Hatta taşı düşürdükten sonra bile hastaymış gibi davranmaya devam eder. Konsomasyona çıkmadığı için patrona olan borcunu ödemeye çalışan Tülay, artık pavyondaki mutfak ve temizlik işlerine de el atmıştır.

Üstelik Zerrin de onunla aynı kaderi paylaşmaktadır. Kız arkadaşından ayrılan Orçun ise büyük bunalımdadır. Gülistan, morali düzelsin diye onu kimsenin izlemediği Çağatay ' ın tek kişilik oyununa götürür.

Nurhayat ve Bünyamin ' den bir an önce kurtulmak isteyen Rıza ' nın aklına parlak bir fikir gelir. Bora ' nın da yardımı ile kurduğu plan işler ve karşı taraf aldıkları haber neticesinde nikahtan vazgeçmek zorunda kalır.

Şehmuz ' un göründüğü kadar masum olmadığını iddia eden Açılay, onu takip etmeye başlar. Bazı şüpheli ipuçları da yakalayan Açılay, onun mahalledeki kimsesiz çocukları kaçırıp işkence ettiğine inanır ve bunu herkese ispatlamak için harekete geçer.
Yalan Dünya Dizisi Hakkında
Antakya’dan Cihangir’e taşınan Kocabaş Ailesi geleneklerine bağlı olan babaları Şehmuz Bey’in hakimiyeti altındadır. Damatları Selahattin, eşi Gülistan’a hiç bağlı değildir üstelik onu pavyonda tanıştığı Tülay ile aldatmaktadır. Evin tek oğlu olan Rıza, hiç sevmediği Nurhayat ile ailesinin baskısıyla nişanlanmıştır. Ancak bu duruma daha fazla katlanamaz ve Nurhayat’tan ayrılma kararı alır. Bu karar Kocabaşlar için yıkım olur. Aile, Rıza ve Nurha...
devamı
22 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı