Yalan Dünya 53. Bölüm: Psikolog Zerrin, İzdivaç Programında

Yalan Dünya Dizisi 53. Bölüm özeti:
Orçun Yalan Dünya Dizisi 


Deniz evlİlİk programı sunuyor, stüdyo karışıyor

Deniz, bir evlilik programı sunmaya başlıyor ve sonrasında da stüdyo fena halde karışıyor.

Emir ile Nurhayat ' ın arkadaşlığına Rıza ' nın gösterdiği tepki, Deniz ' in kalbini fena kırar. Bu duruma çok bozulan Deniz, Rıza ' dan ayrılmaya karar verir. Sinirleri ve psikolojisi son zamanlarda iyice bozulan Açılay, evdeki dolaptan ses geldiğini söyler ama kimseyi inandıramaz.

Servet ' te aynı evde bazı sesler duyduğunu ev halkına bildirir. Vasfiye hemen olayı yatıra bağlar. Evlerinin altında yatır olduğuna hepsini inandırır. Rıza ' dan, Emir ile Nurhayat ' ın flört ettiğini öğrenen Bünyamin ikilinin peşine düşer.

Servet ve Açılay ' dan başka sesleri duyan yoktur. Tufan yaz için Deniz ' e sunuculuk işi ayarlar. Birden bire kendini evlilik programı sunucusu olarak bulan Deniz şaşkındır. Programa evlenmek için ilk başvuran Tülay olur.

Programın uzman astrolog ve psikoloğu ise Zerrin ' dir. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi programa seyirci olarak Vasfiye Teyze de gelince stüdyo iyice karışır. Tülay ile olan ilişkisini örtbas etmek isteyen Selahattin ise kurtuluşu gazete haberinde olur.

Deniz ' in daha ilk programında işler kontrolden çıkarken evlenmek isteyen Tülay ' ın yaşlı talibi, Gülistan ' ın memleketten eski sevgilisi çıkar. Üstelik Orçun da bu adama çok benzemektedir. Programı seyreden Selahattin olay çıkartırken, stüdyoya telefon ile bağlanan Rıza, Deniz ' e şok teklifte bulunur.
Yalan Dünya Dizisi Hakkında
Antakya’dan Cihangir’e taşınan Kocabaş Ailesi geleneklerine bağlı olan babaları Şehmuz Bey’in hakimiyeti altındadır. Damatları Selahattin, eşi Gülistan’a hiç bağlı değildir üstelik onu pavyonda tanıştığı Tülay ile aldatmaktadır. Evin tek oğlu olan Rıza, hiç sevmediği Nurhayat ile ailesinin baskısıyla nişanlanmıştır. Ancak bu duruma daha fazla katlanamaz ve Nurhayat’tan ayrılma kararı alır. Bu karar Kocabaşlar için yıkım olur. Aile, Rıza ve Nurha...
devamı
28 Mayıs 2013 Salı günü yayınlandı