Sudan Bıkmış Balıklar - Bölüm Zeynep İle Selim Düeti

Star TV ekranlarında yayınlanan Sudan Bıkmış Balıklar dizisinin dün akşam yayınlanan 9. bölümünde Zeynep İle Selim'in düeti izleyenleri ekran başına kilitledi. Ömer'in ameliyatı için seslendirdikleri 'Rüzgar' şarkısı dizinin fenomenleri tarafından beğeni topladı.
Son Dizisi Sudan Bıkmış Balıklar Dizisi Sudan Sydney 


Sudan Bıkmış Balıklar 9. Bölüm Özeti Star TV wep sitesinde şu şekilde yer aldı...

Selim, Ömer 'in sağlık durumu ile ilgili kötü haberi alsa da, Hilmi Baba 'ya Sydney 'e gitmeye kararlı olduğunu söylemiştir. Ancak her şeyi arkada bırakıp gitmek, Selim için o kadar da kolay olmayacaktır.

Ömer 'in tedavisi için gereken para Duygu 'nun karşılayabileceğinden bir hayli fazladır. Selim bunu öğrendiğinde şirketin ilk defa işe yarayacağını düşünür, ancak Muharrem 'in uzaklardaki yeğenine verdiği cevap tam bir hayalkırıklığıdır.

Tombiks 'in ilan-ı aşkı Gökçe 'nin sert tepkisiyle Sonuçlanmıştır. Gökçe 'nin acılarını su yüzüne çıkaran bu olay, Gökçe 'nin tuhaf davranışlarıyla birleştiğinde Tombiks 'i farklı düşüncelere sevk eder.

Kerem 'in Son bir umutla Zeynep 'in evine yaptığı ziyaret, beklenmedik bir tepkiyle karşılanır. Geçmişten kalan bir hatıra, Gülten ve Hüseyin 'in arasına girerken, evdeki ufak sır aile bireylerinden biri tarafından öğrenilir. İstanbul 'da yeni bir hayat kurmaya çalışan Duygu 'ya, yardım elini uzatan ise Hilmi olur.

Ömer 'in durumunu çözmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olan Selim, hep birlikte bir çözüm yaratabileceklerini fark eder. Sudan Bıkmış Balıklar, tüm kırgınlıkları omuzlarında taşıyarak Ömer için iş birliği yapacaktır. Peki birlikte hareket etmeleri gereken Selim ve Zeynep aralarında yaşanan her şeye sünger çekip Ömer için bunu başarabilecekler midir?

Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
Sudan Bıkmış Balıklar Dizisi Hakkında
Genç olmak; özgür olmak, umut etmek, daha fazlasını istemek ve aşkın en saf ama en güçlü halini yaşamak demektir.. Bütün bunları soluksuz yaşıyor, Kaş’ta başlayan İstanbul’da devam eden hikayemizin kahramanları... Selim, hayatının merkezinde müzik olan, özgür ruhlu ve isyankar bir gençtir. Ailesi onun ‘sorumluluk sahibi’ olmasını istese de, o özgürlüğünden taviz vermez. Ve bir yaz mevsimi Kaş’ta başlar hikayemiz. Selim, o yaz restoranlara sebze...
devamı
14 Eylül 2012 Cuma günü yayınlandı