Pis Yedili Bölüm - Orço Çocuklarla Maç Yapıyor

Pis Yedili dizisi her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyenlerine keyif dolu anlar yaşattı. Pis Yedili son bölümü olan 38. bölümde Orço'nun çocuklarla yaptığı futbol maçı izleyenleri tarafından çok beğenildi.
Pis Yedili Dizisi 


Pis Yedili 38. Bölüm Show TV'nin web sitesinde ki özeti:


Hasan Paşa ve Songül evlilik kararını Esma Sultan'a söyler. Esma Sultan'ın tepkisi üzerine Hasan Paşa müdür yardımcılığı görevinden istifa eder.

Murat ve Filiz öğretmen düğün hazırlıklarına başlamışlardır. Filiz'in isteği üzerine düğünü mahallede yapacaklardır.

Cimbom, Karabiber ve Salça, Trafo ile Gülcan'ı buluşturmak için bir plan hazırlar. Tesadüfen bunu öğrenen Elçin eline geçen fırsatı kaçırmaz ve zaman kaybetmeden Bayrampaşalı'yı durumdan haberdar eder.
Pis Yedili Dizisi Hakkında
İstanbul'un varoş mahallelerinden birindeki yoksul öğrencilerin okuduğu devlet lisesi çıkan yangın sonucu kül olur. Milli Eğitim'deki idealist danışman Filiz hanım, öğrencileri tıklım tıkış diğer ilçe liselerine yerleştirir ama yedi öğrenciye gidecekleri bir okul bulamaz. Tek seçenek ilçe sınırları içindeki zenginlerin ve yüksek bürokratların çocuklarının okuduğu Özel Girişim Koleji gibi gözükmektedir. Filiz hanım bu Yedi öğrenci için okulun kapı...
devamı
19 Eylül 2012 Çarşamba günü yayınlandı