Öyle Bir Geçer Zamanki Bölüm - Aziz Yıldırım Espirisi

Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi son bölüm (90.Bölüm) ile izleyicileriyle buluştu. Kanal D'nin en çok izlenen dizisi olan Öyle Bir Geçer Zamanki'de dün akşam yayınlanan bölümündeki 'Doğru mu' diyaloğu akıllara Aziz Yıldırım ve Samet'i getirdi. Öyle Bir Geçer Zamanki'nin son bölümündeki 'Doğru mu' diyaloğu sosyal medyada da gündem oldu.
Manchester United Kanal D Benim İçin Üzülme Dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dizisi 20 Kasım 


Aziz Yıldırım ile Samet'in, geçtiğimiz günlerde en çok konuşulan diyaloğu ' Doğru mu? ' , Kanal D'nin sevilen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Soner ve Süleyman sahnesinde yer aldı. Soner'in Bahar'la olan çatışması sırasında şahit olarak Süleyman'ı gösterdiği ve onu da konuya dahil ettiği sahnenin sonunda, Süleyman daha fazla dayanamıyor ve Soner'e ' Uzattınız ama Soner Bey, vallahi istifa edeceğim ' cümlesiyle espriye son noktayı işte böyle koyuyor.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dizisinde Büyük Şok!
SBT'nin anlık verilerine göre 20 Kasım Salı günü en çok izlenen program Galatasaray - Manchester United karşılaşması oldu.

Gecenin sürprizini ise Benim İçin Üzülme dizisi yaptı ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Salı gecelerinin en çok izlenen dizisi olma özelliğini bitirdi ve en çok seyredilen dizi olarak gecenin 2. oldu. Öyle Bir Geçer Zaman Ki ise izlenme oranlarındaki düşüş ile birlikte geceyi 3.bitirdi.

3 SEZONDUR ZİRVEDEYDİ!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, yayınlandığı ilk günden itibaren salı gecelerinin tatışmasız en çok izlenen dizisi oluyordu. Bu sezon yaşadığı oyuncu kayıplarına rağmen bu haftaya kadar zirvenin sahibi olan dizinin önümüzdeki haftalarda da kan kaybı yaşayacağı öngörülüyor.

Benim İçin Üzülme Dizisi Hakkında
Karadeniz’ in iki köklü ailesinin oğulları kankardeşler Niyazi ve Harun, babasıyla birlikte Karadeniz’e mevsimlik işçi olarak gelmiş olan dünyalar güzeli doğulu kız, Buke’ ye aşık olurlar... Bu aşk, iki aileyi de sonu gelmez acılara sürükleyecek, geri dönülmez bir çatışmanın fitilini ateşleyecektir. Diğer yandan, Avcıoğlu ailesinin yıllardır evinden uzak kalan başarılı, zeki ve yakışıklı oğlu Sinan, onu öz oğlu gibi seven maden kralı ŞahinYılmaz’...
devamı
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dizisi Hakkında
Hikayenin odağında Akarsu ailesi vardır. Anılan zaman içinde bu ailenin dağılması, aile bireylerinin bu dağılmadan aldıkları etkiler ve her birinin bu etkiler altında şekillenen hayat hikayeleri sergilenir. Denizci olan Ali Akarsu’nun, Hollandalı Carolin’le olan aşkı, karısı Cemile Akarsu tarafından öğrenilince, yaşanan büyük sıkıntılar ve bu durumun yarattığı olumsuz koşullar, Cemile, Ali ve çocukları üzerinde, hayatlarının geri kalanını şekil...
devamı
21 Kasım 2012 Çarşamba günü yayınlandı