Merhamet 1. Bölüm: Narin Ve Fırat Karşı Karşıya

Merhamet 1. Bölüm özeti:
Merhamet Dizisi 


En yakın arkadaşı çılgın sevimli Deniz ' in her zamanki eğlenceli partilerinden birinde kendi yalnızlığını çeken Narin ' in hiç iyileşmeyen yarası, Deniz ' in yurtdışından dönen güzel kız kardeşi ile elele kapıdan girer.

Irmak bir bankanın genel müdürü yardımcısı olan Fırat ile çıkmaktadır ve niyetleri ciddidir. Aradan geçen onca yıl sonra Fırat, Narin ' i tanımamış gibidir. Ancak geçmişten gelen ve Narin ' in tırnaklarıyla kazıyarak kurduğu huzurlu, güvenli hayatını altüst edecek olan başka gölgeler de vardır.

1996 sonbaharında bir kasabada küçük Narin, sınıf birincisi olduğu ve taptığı okulundan eve geldiğinde babası Moskof Recep ' i evin önünde sandalyede kıpırtısız otururken görünce, büyük bir felaket olduğunu anlar.

Recep bunca yıl beklediği miras uğruna evli kaldığı Kara Hatice ' yi kendilerine tek kuruş para kalmadığını öğrenince öldüresiye dövmüştür. Bundan sonra sefil ailenin tek umudu evin büyük oğlu Mehmet ' tir.

Beklenmeyen bir gelişme olmuş ve top delisi Mehmet, Yaslıhanspor ' un dikkatini çekmiştir. Fırat ve Narin ' in yolları geçmişten gelen başka bir kara belanın, Sermet Karayel ' in batık kredisi nedeni ile tekrar kesişecektir.
Merhamet Dizisi Hakkında
Narin yalnızca azmi ve başarısı sayesinde bütün zorluklardan, engellerden sıyrılıp, hiçbir destek ve torpil olmaksızın, kendi çabası ve alnının akıyla bir yerlere gelebilmiş genç bir kadın olacaktır. Acımasız ailesinin ve büyük şehrin darbelerine göğüs gerebilmiş büyük bir kahramandır. Öykü küçük bir kasabada başlar ve İstanbul’a uzanır. Narin’in İstanbul’a geliş hikayesi epey çetrefilli olsa da, her nasılsa İstanbul’da talih yüzüne gülmüş, dah...
devamı
14 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı