Leyla İle Mecnun Bölüm - 'Gangnam Style' Dansı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Leyla İle Mecnun dizisinin son bölümünde ''Gangnam Style' rüzgarı esti. İşte Leyla İle Mecnun dizisinde geceye gamgasını vuran 'Gangnam Style' Dansı..
Leyla İle Mecnun Dizisi Serkan Keskin Gangnam Style Twitter Beethoven 


TRT 1'in sevilen dizisi Leyla ile Mecnun'un dün akşamki bölümünde İsmail Abi fırtınası esti. İsmail Abi fanları sayesinde Twitter'da dünya sıralamasında da 1 numara oldu.

İsmail Abi'nin dedesi Beethoven ve Gangnam Style salgınını ti'ye alan sahneler izleyiciyi güldürdü.

Yine İsmail Abi'yi canlandıran Serkan Keskin'in sesinden söylediği 'Duvardaki Resmin' şarkısı da dün akşamın en çok konuşulan sahneleri arasında yer almayı başardı.

İsmail Abi hashtag'i ise dünya çapında Twitter'de en çok konuşulan konuların başında yer alarak dünya TT listesinde 1 numara oldu.

Yavuz'un Aziz Yıldırım taklidi ve ' Doğru mu Samet? ' sözlerine gönderme yapması da izleyicileri kahkahaya boğdu


Leyla İle Mecnun Dizisi Hakkında
Ailelerinin "doğar doğmaz birbirlerini buldular" demesiyle, beşik kertmesi yapılan çift, isimlerini efsane âşıklar "Leyla ve Mecnun" dan alırlar... Leyla ve Mecnun’un beşik kertmesi yapılmasının üzerinden yirmi beş yıl geçmiştir. Leyla İstanbul Üniversitesi’nde, Mecnun ise Açık Öğretim’de okumaktadır. Her ikisinin de birbirlerinden haberi yoktur. Bir sabah, ailesi Mecnun’a durumu anlatır ve Leyla’yı istemeye giderler. Mecnun bu durumdan rahatsız ...
devamı
Serkan Keskin Hakkında
1997 yılında ünlü tiyatro yönetmeni Işıl Kasapoğlu'nun genel sanat yönetmenliğinde kurulan İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesinde açılan tiyatro kursunda başladı. Hocaları arasında, Barış Falay, Zuhal Gencer, Melih Düzenli gibi tiyatrocular vardı. Kurs eğitiminin yanı sıra 1998 - 2001 yılları arasında İzmit Şehir Tiyatrosu'nun oyunlarında irili ufaklı roller aldı. İzmit Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptığı sırada, tiyatro eğitimini geliştirmek için İs...
devamı
6 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı