Lale Devri Bölüm: Yeşim, Annesini Vuruyor

Lale Devri 85. bölüm özeti:
Lale Devri Dizisi 


Yeşim derinliklere batarken, Çınar onu bulmak için denize dalar. Polisin zor zapt ettiği Kerem ise vicdan azabıyla sinir krizi geçirmektedir. Uzun çabalardan sonra Yeşim bulunur, ancak durumu çok ağırdır. İlk kızının ölüm acısını yaşayan Zümrüt, Yeşim ' in ölüm ile burun buruna olmasından dolayı derinden sarsılır.

İkbal, Zümrüt ' ün kızının yanına gitmesi için Çınar ve Necip ' i karşısına alır. Toprak ' ın sancıları artar. Onu yetiştirmek için Ahmet ve Nermin dişini canına takar ve hastaneye yetiştirmeye çalışır. Toprak zamanında yetişebilecek midir?

Çınar Berk kötüleşir! Çınar Berk ' in tek kurtuluş umudu, Toprak ' ın doğacak bebeğidir artık. Yaşam ve ölümle sınanan Toprak ve Çınar ' ı, kader bir kez daha yüz yüze getirecektir.
Lale Devri Dizisi Hakkında
Birilerinin mutluluğu bir diğerinin mutsuzluğu üzerine kurulur.. Taşkıranlar düşüşe geçerken Ilgazlar yükselişe geçecektir.. Hem de Taşkıranların üstüne basarak..Taşkıranlar İstanbul'un köklü bir bir ailesidir.. Kemal Taşkıran müzmin bir bekarken, Zümrüt'le tanışıp evlenir.. Zümrüt aslında güzelliği ile Kemal'i tavlamış.. Şişli'de bir apartman dairesinden Boğazdaki muhteşem yalıya taşınmıştır.. Ailenin iki kızından sonra bir oğulları olmuştur.. S...
devamı
22 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı