Lale Devri Bölüm: Toprak İle Çınar Düğün Hazırlıklarına Başlıyor

Lale Devri 94. bölüm özeti:
Lale Devri Dizisi 


Çınar ' ın evlenme teklifiyle Toprak ' ın ayakları yerden kesilmiştir. Toprak ve Çınar hemen nikah günü alırken, Zümrüt düğünü sabote etmek için plan yapmaya başlamıştır bile. Toprak ' ı kaybetmenin acısını yaşayan Ahmet, kendini işine verir. Ancak aksilikler burada da peşini bırakmaz.

Umutsuzluğa kapıldığı anda aldığı büyük bir sipariş yüzünü güldürecektir. Azra ve Zümrüt, Toprak ' ın düğün hayallerini sekteye uğratmak için her yolu denerler. Ancak Toprak ' ın canını sıkmak kolay olmayacaktır.

Zümrüt ise bu savaşta henüz ağır toplarını kullanmamıştır! Nikaha dakikalar kala Toprak ve Çınar ' a sürpriz bir ziyaretçi gelir. Toprak ve Çınar şoke olurken, amacına ulaşmak üzere olan Zümrüt mutludur. Ancak ziyaretçi hepsini şaşırtacak bir harekette bulunacaktır.

Basın düğünden çıkan Toprak ve Çınar ' ın peşini bırakmaz. Çok bunalan Toprak ve Çınar, şehir dışına kaçmaya karar verirler. Nihayet huzura ve birbirlerine kavuşmuşlardır. Ancak bu peri masalı bir kabusa dönüşmek üzeredir.
Lale Devri Dizisi Hakkında
Birilerinin mutluluğu bir diğerinin mutsuzluğu üzerine kurulur.. Taşkıranlar düşüşe geçerken Ilgazlar yükselişe geçecektir.. Hem de Taşkıranların üstüne basarak..Taşkıranlar İstanbul'un köklü bir bir ailesidir.. Kemal Taşkıran müzmin bir bekarken, Zümrüt'le tanışıp evlenir.. Zümrüt aslında güzelliği ile Kemal'i tavlamış.. Şişli'de bir apartman dairesinden Boğazdaki muhteşem yalıya taşınmıştır.. Ailenin iki kızından sonra bir oğulları olmuştur.. S...
devamı
26 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı