Lale Devri Bölüm: Toprak İle Azra Yüzleşiyor

Lale Devri 101. bölüm özeti:
Lale Devri Dizisi Tibet 


Çınar ' ı Azra ' nın evinde bulan Toprak çok sinirlenmiştir! Azra ' dan hesap soran Toprak ' ın kocasına güveni tamdır. Azra hakkında içine bir kurt düşmüştür. Toprak, Azra ' nın niyetini anlamak için onu araştırmaya karar verir.

Kerem ve Azra ' nın ilişkisinin gerçek olmadığından şüphelenen Toprak, Azra ' yı bir bahaneyle yalıya çağırır. Azra ve Kerem oyunlarını sürdürürler. Deliye dönen Zümrüt ise Azra ' dan hesap sorar. Ancak Azra ' nın Zümrüt ' e karşı büyük bir kozu vardır!

Kardeşini tanımak isteyen Çınar, Tibet ' le buluşur ve ona yalıya taşınmasını teklif eder. Bu teklif yüzünden Çınar ve Necip kavga ederler. Pes eden Necip, Çınar ' a Tibet konusunu düşüneceğine dair söz verir. Ancak Necip ' in hamlesi Tibet ve Çınar ' ı şoke edecektir.

Azra ' nın geçmişini nihayet öğrenen Toprak beyninden vurulmuşa döner. Toprak ' ın Azra ile yüzleşme vakti gelmiştir! Ancak her şeyi öğrendiğini düşünen Toprak ' ı çok büyük bir sürpriz beklemektedir! Gerçek, Toprak ' ın sandığından çok daha karanlıktır!
Lale Devri Dizisi Hakkında
Birilerinin mutluluğu bir diğerinin mutsuzluğu üzerine kurulur.. Taşkıranlar düşüşe geçerken Ilgazlar yükselişe geçecektir.. Hem de Taşkıranların üstüne basarak..Taşkıranlar İstanbul'un köklü bir bir ailesidir.. Kemal Taşkıran müzmin bir bekarken, Zümrüt'le tanışıp evlenir.. Zümrüt aslında güzelliği ile Kemal'i tavlamış.. Şişli'de bir apartman dairesinden Boğazdaki muhteşem yalıya taşınmıştır.. Ailenin iki kızından sonra bir oğulları olmuştur.. S...
devamı
19 Şubat 2013 Salı günü yayınlandı