Lale Devri Bölüm: Sıkkı Ve Şermin'in Nikah Töreni

Lale Devri 98. bölüm özeti:
Lale Devri Dizisi 


Çınar, Azra ile fotoğraflarının çekildiğinden habersizdir. Toprak ise Çınar ' ın gelememesine çok üzülmüştür. Ancak Çınar ' ın biricik karısına kavuşmak için yapmayacağı şey yoktur! Necip, Zümrüt ' ten boşanmakta kararlıdır. Ancak Zümrüt ' ün Haluk ' la ilgili yaptığı açıklamalar kafasını karıştıracaktır.

Toprak ve Çınar balayında harika vakit geçirirler. Toprak çok mutludur, ancak Çınar ' ın gizemli mesajlaşmaları onu meraklandıracaktır. Bu sırada Çınar ' ın Toprak ' a, aklını başından alacak bir hediyesi olacaktır. Toprak hayallerine kavuşmak üzeredir!

Toprak ' la buluşan Azra, Toprak ' ın içine Çınar ' la ilgili şüphe tohumları ekmeyi başaracaktır! Ancak asıl darbe bir zarf içinde gelir. Toprak zarfı açtığında beyninden vurulmuşa dönecektir!
Lale Devri Dizisi Hakkında
Birilerinin mutluluğu bir diğerinin mutsuzluğu üzerine kurulur.. Taşkıranlar düşüşe geçerken Ilgazlar yükselişe geçecektir.. Hem de Taşkıranların üstüne basarak..Taşkıranlar İstanbul'un köklü bir bir ailesidir.. Kemal Taşkıran müzmin bir bekarken, Zümrüt'le tanışıp evlenir.. Zümrüt aslında güzelliği ile Kemal'i tavlamış.. Şişli'de bir apartman dairesinden Boğazdaki muhteşem yalıya taşınmıştır.. Ailenin iki kızından sonra bir oğulları olmuştur.. S...
devamı
28 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı