Kuzey Güney Bölüm - Son sahne Kuzey Cemre'nin nikahına yetişebilecek mi

Kuzey Güney 46. Bölüm özeti:



Güney, Kuzey'i kışkırtıyor


Cemre ' nin Barış ' la evlilik kararı alma haberinden herkesten başka türlü olarak etkilenen Güney, bu nikahı bir tek Kuzey ' in engelleyebileceğini düşünüyor ve harekete geçiyor. Cemre, Kuzey ' in yaşattığı büyük hayal kırıklığıyla, onu hayatından tamamen çıkarmaya karar verir. Barış ' la evlenecektir.

Gülten haberi aldığında, bu kararın altındaki sebebi Cemre ' ye çok da düşündürmemek için çaba sarf eder. Barış ' la bir an önce evlenmesi için destekler, baskı yapar. Cemre, Kuzey ' in vefasızlığını gözüyle de görmüştür. Onu tamamen hayatından silmelidir.

Kuzey, Cemre ' nin Barış ' la evleneceğini öğrendiğinde, bu kararın sebebinin kendisi olduğunu bilir. Cemre göz göre göre hayatından çıkıp gitmek üzeredir. Zeynep, Kuzey ' in Cemre yüzünden acı çektiğini kıskançlıkla izler ve Cemre ' nin Barış ' la evlenmesi konusunda engelleri gizlice temizler.

Cemre ' yle Barış ' ın evlenme kararını öğrenmeleriyle gündemleri bir anda değişen Sinanerler, Barış ' ın bu kararını başta ciddiye almazlar. Barış ' ın böyle bir saçmalığa kalkışmayacağını düşünürlerken, gizli kıyılacak nikahtan haberdar olurlar.

Güney geçen yıla kadar nişanlısı olan ilk aşkının, kardeşiyle düşmanlığının gerçek sebebi olan Cemre ' nin evlilik haberinden başka türlü etkilenir. Bu evlilik gerçekleşmemelidir. Nikaha bir tek Kuzey ' in engel olabileceğini düşünür ve harekete geçer.
18 Ekim 2012 Perşembe günü yayınlandı