Kuzey Güney Bölüm: Cemre, Kuzey'e İçini Döktü

Kuzey Güney 58. bölüm özeti:
Öykü Karayel Kuzey Güney Dizisi Kıvanç Tatlıtuğ Buğra Gülsoy 


Güney ' in özgürlüğü tehdit altında

Kanal D ' nin başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel ' in oynadıkları sevilen dizisi “Kuzey Güney” bu akşam, sürprizlerle örülü ve heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Güney soğukkanlılıkla yazdığı senaryoyu oynarken, bu sürece şüpheyle yaklaşan tek kişi Kuzey oluyor.

Kuzey attığı her adımda, Güney ' in özgürlüğünün en büyük tehdit haline geliyor. Banu ' nun pimini çekip bıraktığı bomba, hem köşkte, hem de Kuzey ' in hayatında büyük bir gürültü koparır. Güney ' in Ferhat ' ın katili olduğu gerçeği, artık Kuzey için sadece bir şüphe değildir.

Güney ise üstündeki suçlamalardan kurtulmak için kurbanını seçmiştir bile. Güney ' in özgürlüğüne karşılık, Kuzey ' den sonra bedel ödeme sırası Banu ' dadır. Güney soğukkanlılıkla yazdığı senaryoyu oynarken, bu sürece şüpheyle yaklaşan tek kişi Kuzey olur. Kuzey attığı her adımda, Güney ' in özgürlüğünün en büyük tehdit haline gelecektir.

Güney kendini Kuzey ' den korumak için yeni planlar yapar. İki kardeş arasına yeni düğümler atılır. Teknede yaşadığı korkulu anları bahane eden Cemre geçici bir süreliğine annesinin yanına gelir.

Bir yıl aradan sonra hayatlarındaki fırtınalar Cemre, Güney ve Kuzey ' i aynı mahallede bir araya getirmiştir, Ancak Cemre ' nin tek isteği, Kuzey ' le iletişime geçeceği bir an yakalamaktır. Öte yandan, vicdan azabını bastırmak için her yerde Simay ' ı arayan Zeynep, karanlıkta ona dair bir ışık bulur.

Zeynep ' in yarattığı fırtınanın enkazıyla yüzleşme zamanı gelir. Aynı gece, Kuzey ' le Cemre ' ye ise farklı bir sürpriz hazırlar. Tam da Cemre ' nin istediği gibi, kimsenin Kuzey ' le aralarına giremeyeceği bir an yaşarlar. Gecenin rengi, Kuzey ' in kapısındaki davetsiz misafirin getirdiği haberle bir anda değişecektir.
Öykü Karayel Hakkında
Kenter Tiyatrosu'nda kısa bir eğitim aldıktan sonra, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girdi. Buradaki öğrenimi sırasında 2009 yılında öğrenci değişim programıyla bir akademik yıl boyunca Londra’da eğitimini sürdürdü. Picture Henüz konservatuar öğrencisi iken Tiyatro Krek’in 'Güzel Şeyler Bizim Tarafta' adlı oyunu için yapılan seçmelere katıldı ve 30 aday arasından “Ayşe” rolünü oynamaya hak kazandı. Oyuncu ...
devamı
Kuzey Güney Dizisi Hakkında
Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve Ünal Silver’in de önemli rollerini üstlendikleri Senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kaleme aldıkları, yapımını Ay Yapım’ın, yapımcılığını Kerem Çatay’ın üstlendiği dizinin ilk bölümünün konusu şöyle; Kuzey ve Güney, pusu...
devamı
Kıvanç Tatlıtuğ Hakkında
Adana’dayken “Fiskobirlik”, “Güney Sanayi”, “Çukurova Kulübü”, “Devlet Su İşleri” ve “Tarsus Amerikan Kulübü”nde basketbol oynadı. 1997’de babasının ciddi bir kalp ameliyatı geçirmesinin ardından ailesiyle birlikte Adana’dan İstanbul’a taşındı. Kıvanç, Tatlıtuğ “İstanbul Kalamış Lisesi”nden mezun oldu. Tek hayali “NBA”de basketbol oynamak olduğu için Ülkerspor’dan gelen cazip teklifi hemen kabul etti ve orada 2 yıl basketbol oynadı. Ardından 1 yı...
devamı
Buğra Gülsoy Hakkında
Kısa Film çalışmalarının yanında Fotoğrafçılık ve Grafik Tasarımcılığı da yapmaktadır. Kısa film olarak yaptığı çalışmalardan olan "Human Trilogy" ve "UpsideDown" deneysel filmleri fotoğraf karelerinin birleştirilmesinden oluşmuştur. Şafak Güzoğlu ve Filiz Bilen ile birlikte senaryo ve yönetmenliğini yaptığı aynı zamanda Kadir Elbay ile birlikte rol aldığı "Happy End" filmi UNDP ( United Nations Development Programme ) sponsorluğunda gerçekleşen ...
devamı
17 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı