Kuzey Güney 75. Bölüm: Güney, Şifreyi Çözdü

Kuzey Güney 75. Bölüm özeti:
Kuzey Güney Dizisi 


Kuzey romantizmi esmeye devam ediyor

Kuzey ' in sürpriz evlilik teklifinden sonra, gelen telefonla, yüzük takma töreni de unutulmaz oluyor. Kuzey ' in sürpriz evlilik teklifinden sonra, gelen telefonla, yüzük takma töreni de unutulmaz olacaktır.

Barış ' ın olay yerinden kaçması, Güney ' in vurulmasıyla ilgili anlattığı hikayeyi daha inandırıcı hale getirir. Üstelik bu sefer, Simay gibi çok sağlam(!) bir tanığı da vardır. Kuzey bu olayla Simay ' ın Güney ' le yaşadığını öğrenir.

O gece Güney karşısında parmağında Cemre ' nin yüzüğünü taşıyan Kuzey ' i bulduğunda, kıskançlıktan gözü döner ve bu durumu kardeşine karşı kullanmayı fırsat bilir. Kuzey ' e Barış ' ı hedef gösterecektir ama, Barış ' ın hamlesiyle Güney ' in planı bozulur. Komiser Şeref ' in Güney ' le ilgili şüpheleri halen sürmektedir.

Güney bir tek Şeref ' i ikna edemediğinin farkındadır. Kendini şüphelerden uzaklaştıracak bir yol düşünürken babasından, Deniz ' in Kuzey ' e yolladığı şifreli mektubu öğrenir. Kuzey ' den ve Komiser Şeref ' ten bir adım öndedir. Çünkü kasanın yerini sadece Güney bilmektedir.
Kuzey Güney Dizisi Hakkında
Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve Ünal Silver’in de önemli rollerini üstlendikleri Senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kaleme aldıkları, yapımını Ay Yapım’ın, yapımcılığını Kerem Çatay’ın üstlendiği dizinin ilk bölümünün konusu şöyle; Kuzey ve Güney, pusu...
devamı
24 Mayıs 2013 Cuma günü yayınlandı