Kayıp Şehir- Kayıp Şehirde Kaçak Göçmene Bir Arapa Sopa Attılar

Gökçe Bahadır (Aysel) ve İlker Kaleli 'nin (İrfan) başrolde oynadığı Kayıp Şehir dizisinin dün akşamki bölümündeki fantastik sahneler diziyi izleyenleri derinden etkiledi.
Kayıp Şehir Dizisi İlker Kaleli Gökçe Bahadır 


VAROŞLARIN ÇOCUKLARI YİNE AŞAĞILANDI
Sosyal mesajlarında verildiği dizide, Sadık arkadaşları ile birlikte sosyete barına girmek ister ancak korumaların aşağılamalarıyla ve hakaretleriyle karşı karşıya kalır. Bar korumaları Sadık 'ı döverken, siyahi kaçak göçmen Danial Sadık 'ın dövülmesine engel olurken, bir dünya sopa yedi.

KADİR, AYSEL 'İN KAPISINA DAYANDI
Kadir ve İrfan 'ın yetişmesiyle döverek öldürülmekten kurtulan Danial, evde bakıma alındı. Meryem hanım şaşkına dönerken, Kadir bu olanlardan Aysel 'i suçlu tutmaktadır. Aysel 'in kapısına dayanan Kadir, Aysel 'den ailesinden uzak tutulmasını istedi.

BEYAZ GAZETE




Kayıp Şehir Dizisi Hakkında
"Kayıp Şehİr" İstanbul’un arka sokaklarını gözler önüne serİyor Öykü geliştirme ve proje tasarımı Tomris Giritlioğlu’na ait olan, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, senaryosunu Yıldırım Türker, Murat Yurkulak, Seray Şahiner, Hakan Bıçakçı ve Leyla Olça’nın kaleme aldıkları, müziklerini de Demir Demirkan’ın yaptığı "Kayıp Şehir"; İstanbul’un arka sokaklarında yaşanan, yoksulluğun sebep olduğu insanlık trajedilerini, kadınların, çingene...
devamı
Gökçe Bahadır Hakkında
Akademi’de okurken bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı yaptı. Okuldan mezun olduktan sonra Best Tv'de Vj’lik, ardından Show Tv'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı.Tatlı hayat", "Beşik Kertmesi", "Mühürlü Güller" gibi başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Başarılı Oyuncu Hayat Bilgisi dizisinde ise "Törpü" rolündeydi. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te JoJo adlı çocuk programının sunuculuğunu yaptı. Yaprak Dökümü dizisinde...
devamı
24 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı