Kayıp Şehir Bölüm: İsmail, Kadiri Şaşırttı

Abisinden borç para istemek için evine gelen Kadir, duydukları karşısında şaşkınlığa uğradı...
Kayıp Şehir Dizisi 


Kayıp Şehir 3. bölüm özeti:

Ethem, arabasına zarar veren İrfan ' dan şikayetçi oluyor. Polis de İrfan ' ın evine geliyor. Hırsına yenilen İrfan, kamyonu ile Ethem ' in arabasını ezer. Yaptığı hatayı sonradan fark ettiğinde ise iş işten geçer. Karışıklıktan faydalanıp olay yerinden kaçmaya çalışır ancak, Ethem onu görmüştür. Üstelik kaza sırasında kamyonun arkasındaki çamaşır makinesi de düşüp hasar görmüştür.

Olayı öğrenen Kadir çılgına döner. İş yerine fark ettirmeden Zeynep ile makineyi bir şekilde tamir ettirmeye çalışırlar. Hakan ilkokula başlayacaktır ancak, okula gerekli parayı ödeyemeyen Meryem, çaresiz müdürün teklifini kabul etmek zorunda kalır.

Annesini okulda cam silerken gören Hakan, bu duruma bir anlam veremez. Ethem ' i yumuşatmak için Aysel araya girer. İrfan, Ethem ' den özür dilemeyi kabul ederse hapis yatmaktan kurtulacaktır. Ancak bu durumu gurur meselesi yapan İrfan teklifi kabul etmez.

Çamaşır makinesini tamir ettirmek için para arayan Kadir, abisi İsmail ' den yardım ister. Onunla buluşmak için İsmail ' in verdiği adrese gelen Kadir, orada büyük bir sürpriz ile karşılaşır. Apaçiler ' e sempati besleyen Sadık, bizzat onların içine girmek için bir fırsat bulur. Ancak bu fırsat Seher ve Hakan ' ın incinmesine, zenci Daniel ' in ise yaralanmasına neden olur.

Taksi durağında işe başlayan İrfan, futbol aşkını kalbinden bir türlü söküp atamaz ve şansını bir kez daha denemeye karar verir.
Kayıp Şehir Dizisi Hakkında
"Kayıp Şehİr" İstanbul’un arka sokaklarını gözler önüne serİyor Öykü geliştirme ve proje tasarımı Tomris Giritlioğlu’na ait olan, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, senaryosunu Yıldırım Türker, Murat Yurkulak, Seray Şahiner, Hakan Bıçakçı ve Leyla Olça’nın kaleme aldıkları, müziklerini de Demir Demirkan’ın yaptığı "Kayıp Şehir"; İstanbul’un arka sokaklarında yaşanan, yoksulluğun sebep olduğu insanlık trajedilerini, kadınların, çingene...
devamı
29 Eylül 2012 Cumartesi günü yayınlandı