Kayıp Şehir 23. Bölüm: Aysel Perişan Oldu

Kayıp Şehir 23. Bölüm özeti:
Kayıp Şehir Dizisi 


Kadir, Zehra ile evleniyor, Aysel yıkılıyor

Kadir ve Zehra yıldırım nikahı ile evlilik kararı alıyor. Bunu Kadir ile buluşmaya giderken hiç beklemediği bir şekilde öğrenen Aysel ise, tam anlamı ile yıkılıyor. Zehra ' nın planı işe yaramış, Kadir, nişanlısının Selma ile kurdukları tuzağa düşmüştür. Ancak Kadir, çok pişmandır ve bunu her halinden belli eder.

Zehra ile ayrılmak isterken evliliğe giden yolda dönüşü olmayan bir çıkmaza düşmüştür. Ve şimdi nasıl kurtulacağını da bilmemektedir. Kadir ve Zehra ' nın yıldırım nikahı haberi bomba etkisi yaratır. Hiçbir hazırlık yapmayan iki aile de, önce karşı çıkarlar. Ancak Zehra ' nın Kadir ile arasında geçenleri annesine belli etmesi bu kez de hepsini telaşa düşürür.

Bir an önce eksikleri tamamlamaya çalışırlar. Bunu Kadir ile buluşmaya giderken hiç beklemediği bir şekilde öğrenen Aysel, tam anlamı ile yıkılır. Aysel ' e destek hiç beklemediği birinden Ethem ' den gelir.

Kadir ile Zehra ' nın apar topar evleneceğini öğrenen Ethem, zehrini akıtmadan duramaz ve İrfan ' ın nikah öncesi aklını karıştırır. Kadir ile Aysel arasında bir şeyler olup olmadığı konusunda iyice kafası karışan İrfan, çiftte büyük bir evlilik hediyesi hazırlar.

Meryem ' lere ise memleketten bir misafir gelir. Bu kişi ailenin yanına yerleşir ve hemen hayatlarına girer. Özellikle de İrfan ile çok ilgilidir. Abisinin Zehra ile evleneceğini öğrenen Seher, onu bu karardan vazgeçirmek için eve konuşmaya gelir.
Kayıp Şehir Dizisi Hakkında
"Kayıp Şehİr" İstanbul’un arka sokaklarını gözler önüne serİyor Öykü geliştirme ve proje tasarımı Tomris Giritlioğlu’na ait olan, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, senaryosunu Yıldırım Türker, Murat Yurkulak, Seray Şahiner, Hakan Bıçakçı ve Leyla Olça’nın kaleme aldıkları, müziklerini de Demir Demirkan’ın yaptığı "Kayıp Şehir"; İstanbul’un arka sokaklarında yaşanan, yoksulluğun sebep olduğu insanlık trajedilerini, kadınların, çingene...
devamı
26 Şubat 2013 Salı günü yayınlandı