Karadayı Bölüm: Mahir, Feride'nin Evinde

Karadayı 15. bölüm özeti:
Karadayı Dizisi 


Mahir'in kendisine yalan söylediğini anlayan Feride, Turgut'a akıl danışır. Mahir ise Feride'ye gerçekleri açıklamaya karar verir. Feride'nin tepkisi Mahir için büyük bir sürpriz olacaktır.
Komiser Yasin, Mahir'e bir oyun oynar. Mahir ise Yasin'in, babasının davasıyla ilgisi olduğundan şüphelenmeye başlar. Bu sırada Turgut'un Yaver'in kim olduğunu açıklaması herkeste şok etkisi yaratır.

Feride, dava dosyalarını incelemek için Mahir'i evine çağırır. Mahir, ilk kez Feride'nin başka yüzleriyle tanışır. Mahir'den yana hayal kırıklığına uğrayan Ayten ise, Feride'nin karşısına çıkmaya karar verir.
Karadayı Dizisi Hakkında
1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayrak...
devamı
22 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı