Karadayı 53. Bölüm : Mahir Orhan'ı Kurtarıyor

Karadayı 53. son bölüm Mahir Orhan'ı kurtarıyor. Karadayı Mahir Orhan kavga sahnesi izle. Karadayı son bölüm Mahir kavga sahnesi izle. Karadayı Mahir dayak sahnesi izle.
Karadayı Dizisi 


Karadayı 53. bölümde Mahir için tek umut Orhan'ın yani kardeşinin ifade vermesidir. Karadayı'nın bu bölümünde en nefes kesici sahne Mahir'in Orhan'ı kurtardığı sahne olacaktır. Orhan ile aynı nezarethanede bulunan Mahir kardeşi ile konuşmak ister fakat Orhan, onun kendisiyle ifade vermesi için konuşmak istediğini düşünür. Berdan'ın sevgilisini elinden alan Orhan hapiste zor anlar yaşayacaktır. Berdan'ın görevlendirdiği adamlar Orhan'ı öldürmek için devreye girerler. Bunu gören Mahir hiç düşünmeden kendisini adamların ortasına atar ve hepsini haklar. Fakat bu Orhan için yine yeterli olmayacaktır.

Mahir Hapiste
Feride ve Yasin'in bütün çabalarına rağmen, Mahir'in tutukluluk kararı verilir. Nazif Kara'dan sonra Mahir için de suçsuz yere cezaevinin yolu görünür. Feride, adaleti sağlamak için Mahir'in kaçmasına mani olduğuna ilk defa pişman olur. Çünkü Mahir'in etrafındaki çember gittikçe daralmaktadır.

Nazif Mahir İçin Orhan'la Konuşur
Herkes elbirliği içinde Mahir'i kurtarmak için uğraşırken, Orhan abisi lehinde asla ifade vermeyeceğini açıkça söyler. Feride ve Nazif, Mahir için başka bir çıkış yolu olmadığının farkındadır.

Turgut Babasının İpini Çekiyor
Turgut ise babası İskender'i kandırmak için gizli görevde olduğunu beyan eder. İskender önce buna inansa da daha sonra Turgut'un yalan söylediğini, Mahir'in başını yakacağını anlar. Bildiklerini herkese anlatacağını Turgut'a söyleyerek onu evlatlıktan reddeder. Ancak bu çıkış İskender için tehlikeli olacaktır. Çünkü Turgut, Suat'ı yine görev başına çağırır. Üstelik bu defa gözden çıkardığı, kendi babasıdır.

Karadayı 06 Ocak 2014, Pazartesi 20:00 ATV'de.
Karadayı Dizisi Hakkında
1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayrak...
devamı
6 Ocak 2014 Pazartesi günü yayınlandı