Karadayı 49. Bölüm: Mahir, Feride ve Yasin Sahnesi

Karadayı Dizisi bir önceki bölümde Mahir ve Feride birbirlerine kavuşurlarken Yasin, Mahir ve Feride'ye, Turgut'un sınırdan çıkmak üzereyken yakalandığı müjdesini verdi. Feride ve Mahir kabusun sona erdiğini düşünerek karakola gittiler.
Karadayı Dizisi 


Sinan ve Necdet'in birlikte yapacakları sevkiyatın zamanı belli olmuştur. Necdet malları çalıp Sinan'ın belirlediği yere taşıyacaktı. Oysa ki Necdet'in başka planları vardır, malları Sinan'ın belirlediği depoya taşımak yerine kendi deposuna taşıyınca Sinan, Necdet'i ummadığı bir şekilde cezalandırdı.

Mahir, Söngül'e verilen yüzüğün hesabını Osman'dan sorarken Yasin, Songül'e yüzüğü kendisinin taktığını Mahir'e söyledi. Diğer taraftan Feride'nin babası Turgut'un bir an evvel ülkeden gitmesini ve arkasında da hiçbir iz bırakmamasını istemektedir. Ancak Feride Turgut'u ve arkasındaki nüfuzlu kişiyi yani o bilmese de babasını yakalamaya kararlıdır.

Mahir ve Feride Turgut'a bir adım daha yaklaşmak için yeni planlar yaparken Feride'nin babası Mehmet Saim'in kendilerini gizlice izlediginden habersizdir. Bu beklenmedik olay, Mahir ve Feride'nin aşkında bir dönüm noktasına yol açacaktır...

Karadayı 16 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek 50. bölüm özeti:
Nazif Kara'nın mahkeme günü gelmiştir. Feride, Nazif Kara'nın ne kadar suçsuz olduğunu bilsede suçsuzluğunu ıspatlayacak delili olmadığı için Nazif Kara için bir karar vermek zorundadır artık. Hakeme Hanım Feride'nin verdiği bu karar Nazif Kara ve ailesini şakına çevirdiği görülüyor.

Diger taraftan Savcı Turgut polis kıyafetleri içerisinde rahatça dolaşarak bir an önce yurt dışına çıkmak için harekete geçecektir. Savcı Turgut'un Mehmet Saim'le olan husumeti giderek derinleşiyor. Sinan'a yaptığı hatanın sonucunda evinden ve hemen hemen tüm malvarlığından olan Necdet, Sinan'ı bitirme planları yapar.
Karadayı Dizisi Hakkında
1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayrak...
devamı
10 Aralık 2013 Salı günü yayınlandı