Karadayı 34. Bölüm: Feride, Mahir Sahnesi

Karadayı Dizisi 34. Bölüm özeti:
Karadayı Dizisi 


Mahir ve Feride'nin peşinde olan Turgut, onların yerini bulur! Aşka teslim olan Feride, yaşadıklarını ardında bırakmak ister. Ancak Mahir Feride'nin peşini bırakmaz. Feride hiç beklemediği bir yerde Mahir'i yanı başında bulur. Mahir Feride'ye evlenme teklif eder!

Feride Yasin'den sevkiyatla ilgili gerçekleri öğrenir ve olayların iç yüzünü araştırmaya başlar. Turgut'u sorgulayan Feride, Turgut'un hiç ummadığı bir yerden bir yalanını yakalar!

Mahir davayla ilgili çok önemli bir yol kat eder. Kendisini vuran İbrahim'i hatırlar ve onu bulur. İbrahim Mahir'e Necdet'in ismini verir! Mahir Turgut'u bulmaya bir adım daha yaklaşmıştır!
Karadayı Dizisi Hakkında
1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayrak...
devamı
5 Haziran 2013 Çarşamba günü yayınlandı