Karadayı 27. Bölüm: İlk Sahne

Karadayı 27. bölüm özeti:
Geveze Karadayı Dizisi 


Adliyenin önünde kurulan tuzak duruşmadaki tüm dengeleri değiştirir. Nazif'in kurtuluşu komaya giren Geveze Ahmet'in yaşamasına bağlıdır. Mahir'in babasına siper olması ise gözlerden kaçmaz.

Turgut duruşmada sürpriz kozunu oynar. Mahir ilk defa babasının sırları olduğunu öğrenir. Dava Mahir'in annesi Nihan'da düğümlenir. Mahir geçmişin sırlarını aydınlatmak için annesinin karşısına çıkar.

Feride babasıyla Mahir arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Mahir Feride'yi yalnız bırakmaz. Mahir ve Feride geceyi birlikte geçirirler. Mehmet Saim ise Mahir'le ilgili şoke edici bir gerçeğe ulaşır.
Karadayı Dizisi Hakkında
1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayrak...
devamı
16 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı