Karadayı 2. Bölüm - Sokayım mı lan gırtlağına, sonra bağırsağını deşip çıkartayım

KARADAYI
Karadayı Dizisi 

2. Bölüm
15 Ekim 2012, Pazartesi 20:00


Sahte bir kimlikle avukatlığa başlayan Mahir, çok istediği halde babasının davasından başka bir davada görevlendirilir. Şansına bu, Nazif'in koğuş arkadaşı Emin'in davasıdır.
Vakit kaybetmeden hapishaneye giden Mahir, babasına gerçekleri anlatmak zorunda kalır. Fakat aynı gece babasından öğrendiği gerçekle sarsılır. Nazif, başsavcı Süleyman'ı 30 yıl öncesinden tanımaktadır!
Asıl katil Turgut ise Nazif'le ilgili araştırma yaparken Ayten'le tanışır. Turgut'un bu güzel kız için hain planları vardır.
Mahir, 'Emin' davasıyla ilgili gerçekleri Feride'ye anlatır. Mahir'in söylediklerinden etkilenmemiş gibi görünen Feride, olayı kendi araştırmak için hapishaneye gider. Mahir de babasını ziyaret etmek için oradadır. Feride kapıyı açtığında karşısında Mahir'i görür.
Feride, Mahir'in gerçek kimliğini anlayacak mıdır?
Karadayı Dizisi Hakkında
1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayrak...
devamı
16 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı