İffet Bölüm - Elif'in Mezarını Ziyaret Ediyorlar

İFFET 39. (SON) BÖLÜM ÖZETİ
İffet Dizisi 

Beklenmedik sona doğru

İffet ve Cemil ' in aşkı bütün engelleri aşıp defalarca sınandı… Ama bu sefer önlerine çıkan engel öyle büyük ki aşmaları çok zor... Cemil kızlarının öldüğü yalanını söyleyerek İffet ' in daha fazla üzülmesine engel olmaya çalışırken kendi sonunu mu hazırlıyor? İffet gerçekleri öğrendiğinde Cemil ' i affedebilecek mi?

Cemil ' in gerçekleri öğrenme çabası onu Halil ' in karşısına çıkarır. İki erkek bir kez daha karşı karşıyadır. Halil yalanlar söyleyerek kurtulmaya çalışır ama Cemil ' in pes etmeye niyeti yoktur. Sonuna kadar gider. Köşeye sıkışan Halil için gerçekleri itiraf etmek ve kaçmak dışında seçenek kalmaz.

Diğer tarafta İffet her şeyden habersiz hayatına devam etmeye çalışırken beklenmedik olaylarla beklenmedik bir sona gelir. İffet ve Çiçek yan yana geldiklerinde öyle şeyler yaşanır ki artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz.

İffet Dizisi :
Yayın Tarihi : 17 Eylül Pazartesi
Yayın Saati : 22.45
İffet Dizisi Hakkında
İffet, evlilik planlarını hayata geçirebilmek için tekstil devi bir holdingin sahibi olan ve ketum, otoriter biri olarak bilinen Ali İhsan Emiroğlu'nun malikanesinde hizmetçi olarak çalışmaya başlar. Öte yandan İffet'in en yakın arkadaşı Betül'ün ise yıllardır hepsinden gizlemeyi başardığı bir sırrı vardır: Cemil'e aşıktır ve onu elde etmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Önüne çıkan tüm zorluklara sevdiği adamla mutlu bir yuva kurabilmek için ...
devamı
18 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı