Huzur Sokağı Bölüm - Şükran'ın Bilal'e Vedası (Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum)

Huzur Sokağı'nın on birinci bölümünde Şükran'ın Bilal'e söyledikleri izleyiciye duygulu anlar yaşattı. Daha önce Bilal'e Feyza'yı sevip sevmediğini soran ancak yanıt alamayan Şükran, Bilal ile Feyza arasındaki aşkın gerçeğiyle yüzleşti. 2005 yılında kaybettiğimiz sanatçı Kazım Koyuncu'nun bölüm finalinde çalan ' İşte Gidiyorum ' şarkısı, Şükran'ın hislerine tercüman olacak nitelikteydi.
Kazım Koyuncu Huzur Sokağı Dizisi 


İşte Şükran'ın izleyiciyi duygulandıran sözleri:

' Bazı şeyler insanın içini, bazıları da dışını çürütüyor. Artık saklamana gerek yok, ben senin içini bilirim. Benden yana bir zorluğun artık kalmasın. Sevgini dilediğin gibi yaşa. Gerçekten sevmek, belki de sevdiğinin yolundan çekilmektir. Bana hiçbir borcun yok, rahat ol. Ben o gün kurşunlarla senin arana girdim, birbirini seven iki insanın arasına değil. '

Huzur Sokağı 11. Bölüm özeti ATV'nin web sitesinde şu şekilde yer aldı...


Feyza'nın Emel ile ilgili öğrendiği gerçekleri babasının yüzüne vurması babası ile ilişkilerini kopma noktasına getirir. Emel'i döven kişinin Bilal olduğuna inanan Necmettin, Bilal'in Feyza'dan uzak durmasını sağlamak için her yolu dener.

Bilal ile Feyza'nın gitgide büyüyen aşkı iki tarafta da gerilim yaratır. Kevser, oğlunun başına gelenlerden Feyza'yı sorumlu tutar. Feyza, sevdiği adam uğruna sert bir mücadeleye girer. Bu arada yarası iyileşen Şükran, Bilal ile Feyza arasındaki aşkın gerçeğiyle yüzleşir.


Huzur Sokağı Dizisi Hakkında
Yepyeni bir dizi atv ekranlarında izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor. Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini ekrana getirecek. Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal'in ölümsüz aşkını anlatacak olan dizide Feyza'yı Selin Demiratar, Bilal'i is...
devamı
19 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı