Huzur Sokağı 29. Bölüm: Bilal, Kerim'i Yakalattı İzle

Huzur Sokağı 29. Son Bölüm: Bilal, Kerim'i Yakalattı İzle... Atv'nin sevilen dizisi Huzur Sokağı 29. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Her bölümüyle izleyicisini ekran başına kilitleyen Huzur Sokağı'nın son bölümü yine soluksuz izlendi. Huzur Sokağı'nın son bölümüne Bilal'in Kerim'i polislere yakalattığı sahne geceye damgasını vurdu. İşte Huzur Sokağı'nın 29. bölüme damgasını vuran o muhteşem sahne...
Huzur Sokağı Dizisi 


Huzur Sokağı 29. Bölümde Yaşananlar...

Bilal ve Feyza'nın evlilik kararı almasıyla, Necati de Şükran'a karşı hissettiklerini yakınlarıyla paylaşmaya başlar. Necati'nin duygularından habersiz olan Şükran, Emre'nin kendisine olan ilgisini görmezden gelmeye çalışır.

Selim'in Feyza'ya duyduğu aşk ise her geçen gün daha da güçlenmektedir ve ne olursa olsun bu aşktan vazgeçmeye niyeti yoktur. Ancak bu evlilik kararı, hiç beklenmedik bir şekilde her iki ailede de bazı gerilimlere ve yeni sorunlara yol açacaktır.

Dizi Setinde Üç Doğum Günü!

Yayınlanmaya başladığı günden beri sevilerek takip edilen Huzur Sokağı dizisinin setinde üç doğum günü aynı anda kutlandı. Huzur Sokağı'nın Feyza'sı Selin Demiratar, Bilal'i Kutsi ve dizinin yönetmeni Şenol Sönmez'in doğum günleri birbirine çok yakın tarihler olunca, dizi ekibi onlara büyük bir sürpriz düzenledi.

Dizinin yüz kişilik ekibi, hep birlikte şarkılar söyleyerek, sevilen oyuncuların ve yönetmenin doğum gününü kutladı. Selin Demiratar, Kutsi ve Şenol Sönmez, pastalardaki mumları birlikte üfledi.

Huzur Sokağı Dizisi Hakkında
Yepyeni bir dizi atv ekranlarında izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor. Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini ekrana getirecek. Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal'in ölümsüz aşkını anlatacak olan dizide Feyza'yı Selin Demiratar, Bilal'i is...
devamı
6 Nisan 2013 Cumartesi günü yayınlandı