Hayatımın Rolü Bölüm - Saygın Elaya Süpriz Yapıyor

Hayatımın Rolü dizisinin 10.bölüm 17 eylül 2012 pazartesi tarihli yayını. Hayatımın Rolü 10. son bölüm fragmanı izle. Hayatımın Rolü dizisinin 10.bölümünde neler oldu? Hayatımın Rolü dizisinin 10.bölümüne ait dizi kesitleri.
Sıradışı Hayatımın Rolü Dizisi 


Saygın ' dan Ela ' ya beklenmedik sürpriz.Ecenaz ' ın kreşteki ilk gününde yanında olabilmek için koşturan Müşfik beklenmedik biranda gelen Buket ' e yakalanır.Yaşar hanımın kim olduğunu fark eden Buket ise olduğu yerde bayılır.Yaşar hanımı bir sınav daha beklemektedir. Ela,annesi Hülya ' nın evini yeniden dekore edeceği için bir süre beraber yaşacaklardır.Tiraje;Yaşar hanım için tahliller yaptırır.Çocukları okula götürmek için gelen İsmail bey, güvenlikçi Hasan ' ın dikkatini çeker. Güvenlik görevlisi Osman ' ın Mihriban ' la evlendiğini duyan Ela onları eve davet eder.Müşfik çocuklarını yeni evine götürdüğünde İlayda ve oğlu Uygar ' la karşılaşır. Saygın ise Ela ' ya sürpriz yapmak için çocuk odalarını kendisi dekore etmeye başlar.

HAYATIMIN ROLÜ

Müşfik ve Ela nın evlilikleri hiç iyi gitmemektedir. Ela, Müşfik ' in ne kadar iyi baba olduğunun farkında olsa da onu çok sorumsuz bulmaktadır. Karısına ve çocuklarına karşı büyük bir sevgi besleyen Müşfik, istemeye istemeye Ela ' nın boşanma isteğini kabul eder. Fakat mahkemenin çocukları annelerine vermesi üzerine çocuklarından ayrı kalmak istemeyen Müşfik, kendince bir çözüm üretir. Sıradışı bir baba olan Müşfik, Ela ' nın evde bir bakıcıya ihtiyacı olduğunu öğrenince hemen başvurur.

Mükemmel bir peruk ve makyajla herşey değişir.

En iyi bulduğu çözüm dadı kılığına girerek çocuklarının bakıcısı olmaktır. Mükemmel peruğu, birazcık makyaj ve bütün durumlara elverişli elbisesi ile Bayan Halime (Müşfik), kendini işine adamış bir bakıcı olarak hemen işe alınır. Bu şekilde olduğundan bambaşka bir karaktere bürünerek çocuklarının ve karısının güvenlerini tekrar kazanan Müşfik ' in başı aksiliklerden bir türlü kurtulmaz…
Hayatımın Rolü Dizisi Hakkında
Müşfik ve Ela nın evlilikleri hiç iyi gitmemektedir. Ela, Müşfik’in ne kadar iyi baba olduğunun farkında olsa da onu çok sorumsuz bulmaktadır. Karısına ve çocuklarına karşı büyük bir sevgi besleyen Müşfik, istemeye istemeye Ela’nın boşanma isteğini kabul eder. Fakat mahkemenin çocukları annelerine vermesi üzerine çocuklarından ayrı kalmak istemeyen Müşfik, kendince bir çözüm üretir. Sıradışı bir baba olan Müşfik, Ela’nın evde bir bakıcıya ih...
devamı
18 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı