Harem Bölüm: İşte Gaibettin Yaşam Merkezi

Harem 20. bölüm özeti:
Bihter Harem Dizisi 


Gaibettin çeşitli spor aletleri icat etmiş ve Gaibettin Yaşam Merkezi adıyla bir GYM salonu hazırlamıştır. Sultan Küçük Esat ' ın çok hoşuna giden bu icatlar, Abide Sultan ' a da Esat ' ın kızları için salıncak kurma fikri verir.

Abide ' nin ne yapmaya çalıştığını anlayan mürebbiye Bihter ise, bu fikrin hayata geçmesini engellemeye çalışır fakat başarılı olamaz. Ulan Bator ' un eline geçen bir harita Basur Sarayı ' nda bir define olduğunu göstermektedir. Defineyi bulmak için Ulan Bator ve Babayın Kemiği kılık değiştirerek Basur Sarayı ' na girerler.
Harem Dizisi Hakkında
Mezopotamya’da bir halk; Basurlular. Basur sarayında, halkın can-ı gönülden sevdiği Sultan Küçük Esat. Birbirinden değişik, renkli kişiliklere sahip kadınlardan oluşan Küçük Esat’ın Harem’i. Harem’deki kadınların tek bir amacı var; Sultan Küçük Esat’a erkek bir çocuk doğurabilmek... Kırk beş kız çocuğu olan Sultan Küçük Esat’ın hiç erkek çocuğu olmadığı için tahtı tehlikededir. Sultan’ın üvey kız kardeşi Zehire Sultan’ın oğlu Vekilcan tahtın görü...
devamı
19 Şubat 2013 Salı günü yayınlandı