Eve Düşen Yıldırım - Namık Yaptıklarının Bedelini Ödeyecek

Eve Düşen Yıldırım 18. bölüm özeti:
Eve Düşen Yıldırım Dizisi 


Muazzez kendi düğününden kaçıp, Sait ile sonunu hiç düşünmediği bir rüyanın içinde dalar. Başta bu durum ikisi için heyecan verici olsa da, Şayeste'den gelen 'bir haber ', Sait ve Muazzez'in geri dönüşü olmayan bir yola girmesine neden olur.

Namık'ın fırlattığı yüzük, Şayeste'nin ruhunda bir daha asla kapanmayacak yaralar açar. Tunçel ailesi için yıllardır her türlü fedakarlığı yapan Şayeste, Namık için bir anda(!) herhangi biri olur. Namık bir ömür yaşamak için söz verdiği karısına 'açık kapı bırakmayınca ', kocasını tanıyamaz hale gelen Şayeste de içine akıttığı gözyaşlarını artık saklayamaz ve aldığı o kararla herkesi şaşırtır.

Namık, Sait ve Muazzez'i bulmak için adeta dedektif gibi iz sürer. İpuçları onu yıllardır görüşmediği bir adamla karşılaştırır. Rıza, Namık'a öyle şeyler anlatır ki tedirgin olmamak elde değildir. Çünkü Sait'in deli cesareti belki kendisinin de, Muazzez'in de sonunu hazırlamaya yetecektir.

'Polisten önce ' Sait ve Muazzez'i bulmaya kararlı olan Namık, umudunu hiç yitirmez. Ta ki bir masal perisi gibi sessizce duran Muazzez'i görene kadar. Muazzez'in o ölüm sessizliği de Sait'in yok oluşu da Namık'ın yıkılmasına, bütün gücünü yitirmesine neden olur.
Eve Düşen Yıldırım Dizisi Hakkında
Show TV’nin yeni dizisi Eve Düşen Yıldırım’da Türkiye Güzeli Gizem Karaca, Murat Han, Mehmet Minciözlü, Şencan Güleryüz, Ergun Uçucu, Suzan Aksoy ve Seda Akman gibi usta isimler kamera karşısında görev alacak. Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Meryem Gül’ün yazdığı, Bahadır Er’in yönetmenliğini üstlendiği dizide Gizem Karaca, Muazzez adlı güzel bir genç kızı canlandıracak. Babası öldükten sonra amcasının evine yerleşen Muazzez, ...
devamı
17 Eylül 2012 Pazartesi günü yayınlandı