Ela, Müşfik'İn İlayda'da olduğunu öğrenir (Hayatımın Rolü Bölüm)

Hayatımın Rolü dizisinin 10.bölüm 17 eylül 2012 pazartesi tarihli yayını. Hayatımın Rolü 11. son bölüm fragmanı izle. Hayatımın Rolü dizisinin 11.bölümünde neler oldu? Hayatımın Rolü dizisinin 11.bölümüne ait dizi kesitleri.
Hayatımın Rolü Dizisi 


Saygın ' ın sürprizi karşısında ezilen Ela karmaşa yaşamaktadır.Müşfik ise çocuklarını yeni evine götürdüğünde anahtarı bulamayınca İlayda ' ya gitmek zorunda kalır. Bu öğrenen Ela ise tepkisini gizleyemez ve Müşfik ' in evine gider. Amelya ve Uygar için ise hayat hepsinin dışında farklı bir dialogla gelişmeye başlar. Duygu karmaşası yaşan Ela Saygın ' a bir şans verecek mi?
Hayatımın Rolü Dizisi Hakkında
Müşfik ve Ela nın evlilikleri hiç iyi gitmemektedir. Ela, Müşfik’in ne kadar iyi baba olduğunun farkında olsa da onu çok sorumsuz bulmaktadır. Karısına ve çocuklarına karşı büyük bir sevgi besleyen Müşfik, istemeye istemeye Ela’nın boşanma isteğini kabul eder. Fakat mahkemenin çocukları annelerine vermesi üzerine çocuklarından ayrı kalmak istemeyen Müşfik, kendince bir çözüm üretir. Sıradışı bir baba olan Müşfik, Ela’nın evde bir bakıcıya ih...
devamı
25 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı