Arka Sokaklar Bölüm: Murat, Zeynep’e Sevgisini Böyle Kanıtladı

Arka Sokaklar 262. bölüm özeti:
Arka Sokaklar Dizisi 


Ekip, kaçırılan bir genç kızı kurtarmak için harekete geçiyor. Ekrem ve Leyla ' nın düğün günüdür. Gelin konvoyu devam etmektedir. Yolda durup halay çekmeye başlarlar. O sırada Atakan gelip, Ekrem ' i etkisiz hale getirir ve Leyla ' yı kaçırır. Resul polise haber verir.

Ekip olay yerine gelir. Ekrem, Atakan ' ı tanıdığını söylemez. Atakan, Leyla ' yı evde bir odaya kapatır ve Ekrem ' i çağırır. Ekrem, Atakan ' ın ablası Arzu ' yu hamile bırakmış, sonrada ayrılmıştır. Atakan da bu yüzden Ekrem ' den intikam almak istemektedir.

Ekip, Atakan ' ın elinden Leyla ' yı kurtarmak için harekete geçer. Zeynep, Ömer ' i bale kursuna yazdırır. Murat ' a ilk başta tepki verecek diye söyleyemez. Akşam evde Ömer bale kıyafetini giyip babasına gösterince Murat ne olduğunu şaşırır ve direk tepki verir.

Zeynep ' e laf geçirmek mümkün değildir ve Ömer baleye gider. Kurs çıkışı Ömer ' i almaya Murat gider. Bale öğretmeni Bahar çok hoştur. Bahar ve Murat tatlı tatlı sohbet ederken, ansızın Zeynep gelir.
Arka Sokaklar Dizisi Hakkında
Yapımını Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul’un yazdığı dizide; İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan 5 kişilik polis timinin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları, mizah süzgecinden de geçip, eğlenceli ve keyifli bir anlatımla ekrana gelecek. Sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanın...
devamı
3 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı