Beyoğlu Müftülüğü'nden Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Beyoğlu Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası olması dolayısıyla Taksim Nostalji Tramvay ' dan vatandaşlara gül dağıttı. Etkinliğe Türk vatandaşlar ve turistler yoğun ilgi gösterdi.
Kutlu Doğum Kutlu Doğum Haftası Allah Müslüman Peygamber 

Beyoğlu Müftüsü Recai Albayrak ve Beyoğlu ' nda görev yapan din adamları Taksim Meydanından başlayarak Nostaljik Tramvayda üzerinden yoldan geçen vatandaşlara Hz. Muhammed ' in hayatını anlatan Tükçe ve İngilizce yazılı broşür ve gül dağıttılar.

Tramvay ' de ney eşliğinde ilahi söyleyen din adamları etkinliği Tramvayın son durağı olan Tünel ' e kadar sürdürdüler. Etkinliği, Türk vatandaşlar ve Turistler yoğun ilgi gösterdiler. Yapılan etkinlikte, gül ve broşürü alan vatandaşlar biri; “Peygamber Efendimizin doğum haftası olduğu için O ' nun gibi gül kokulu gülleri aldık. O ' nun sevgisini saygısını bize yaşattığı için bize o yüzden gül dağıtıyorlar. Beyoğlu Müftülüğü bu etkinliği yaparak birbirimizle kaynaşmamızı Resulümüzün kim olduğunu tanıma fırsatı veriyor” dedi.

Başka bir vatandaş ise; “Cenab-ı Allah nasip etti Kutlu doğumu gördük, hocalarımızın verdiği güllerimizi aldık mutlu olduk. Bu etkinlik bir Müslüman için çok iyi bir şey” dedi.
16 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı