Tekirdağ Çorlu'da İşçi Servisi Kaza Yaptı: 1 Ölü 20 Yaralı

Tekirdağ ' ın Çorlu İlçesi ' nde önünde seyreden kamyoneti solladıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü karşı yönden gelen işçileri taşıyan minibüsle kafa kafa çarpıştı. Yol üzerinde kalan otomobile ise solladığı kamyonet çarptı. Kazada devrilen minibüste bulunan 20 yolcu yaralanırken otomobil sürücüsü ise olay yerinde hayatını kaybetti.
Acil Servis Trafik Kazası Devlet Hastanesi Tekirdağ Çorlu 


Kaza, Tekirdağ Yolu üzerinde meydana geldi. Çorlu ' dan, Tekirdağ istikametine gitmekte olan Şerif Köroğlu idaresindeki 59 YT 735 plakalı otomobil ile önünde seyreden Erdal B., idaresindeki 59 YP 058 plakalı kamyoneti sollamasıyla karşı yönden gelen İbrahim Özcan idaresindeki 59 KR 609 plakalı işçi servisiyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs devrilirken yol ortasından kalan otomobile arkadan gelen ve solladığı 59 YP 058 plakalı kamyonet çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü Şerif Köroğlu olay yerinden hayatını kaybederken işçi servisinde bulunan 20 yolcu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Çorlu Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi atına alındı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından kazada ölen Şerif Köroğlunun cesedi otopsi için Çorlu Devlet hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili olarak soruşturma sürüyor.
17 Ocak 2015 Cumartesi günü yayınlandı