Sultanbeyli’den Erdoğan’a Tam Destek

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' a destek verdiklerini gerçekleştirdiği basın açıklaması ile duyurdu.
Atatürk Kızılay Atatürk Bulvarı 


AK Parti ' nin en çok oy aldığı ilçelerden birisi olan Sultanbeyli, 10 Ağustos ' ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanıyor. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' a tam destek verdiklerini açıkladı. Sultanbeyli Cumhurbaşkanı Seçim Bürosu önünde Başkan Hüseyin Keskin yaptığı basın açıklamasında, Türkiye de ilk defa halk iradesi ile cumhurbaşkanı seçileceğini ifade ederken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' a tam destek verdiklerini vurguladı.
İlk defa cumhurbaşkanının halk tarafından seçileceğini belirten Hüseyin Keskin, “Bu süreçte ben şahsım adına Sayın Başbakanımıza sonuna kadar destek veriyorum. Sayın Başbakanımız partimizi kurarak ülkemizin, İstanbul ' umuzun, ilçemizin kaderini değiştirdi. 12 yıldır Türkiye ' ye adeta çağ atlatan, tüm hayallerimizi gerçekleştiren Sayın Başbakanımıza da sizlerden destek bekliyorum. Türkiye başbakanımızla birlikte uluslararası arenada söz dinleyen değil sözü dinlenen, özür dileyen değil özür dileten, Türkiye acaba bu konuda ne düşünüyor dedirten bir konuma geldi” dedi.

“ERDOĞAN, TÜRKİYE ' NİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ”

Türkiye ' nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dönemiyle çağ atladığını ifade eden Başkan Hüseyin Keskin, “Türkiye hızla büyüyen ekonomisiyle, savunma sanayisiyle, yüksek hızlı trenleriyle, havaalanlarıyla, üçüncü köprüsüyle, Marmaray ' ıyla sayın Başbakanımız sayesinde tüm hayalleri gerçekleşen bir ülke oldu. Halkımız artık hastanelerde kuyruk beklemiyor, eczane köşelerinde ilaç sırasına girmiyor. Çocuklarımız artık okullarımızda kara tahta yerine tabletlerle eğitim görüyor. Pazar günü Türkiye ' nin 10 yıl önceki halini, Türkiye ' nin kötü günlerini, ekonomik krizlerle boğuştuğumuz günleri aklınıza getirerek oy kullanmaya gidin. Düne kadar en ufak bir ürünü bile dış ülkelerden satın alan Türkiye ' miz bugün üreten Türkiye konumuna geldi. Bunların hepsi Sayın Başbakanımız sayesinde oldu” diye konuştu.

Herkese sandığa gitme çağrısı da yapan Başkan Keskin, “Siyasi görüşünüz ne olursa olsun mutlaka pazar günü sandığa gidin. Bizim gönlümüz hepinizin Sayın Başbakanımıza, on ikinci cumhurbaşkanı adayımıza destek vermesinden yana. Seçimler sandıkta kazanılır, sandıkta kaybedilir” şeklinde konuştu.

8 Ağustos 2014 Cuma günü yayınlandı