Muğla'da Eski Koca Dehşeti: 2 Ölü

Muğla-Marmaris Karayolu üzerinde meydana dün gece gelen olayda, ayrı yaşadığı eşini başka bir araçta gören şahıs yanında taşıdığı tüfek ile dehşet saçtı. Olayda iki kişi öldü. Eski eş olay yerinden aracı ile ayrılırken tali yollardan giderek Muğla Emniyet Müdürlüğü ' ne teslim oldu.
Acil Servis Adli Tıp Jandarma 112 Acil Servis Emniyet Müdürlüğü 


Edinilen bilgiye göre, Muğla merkezde ayrı yaşadığı eşini Muğla-Marmaris karayolu Sakartepe rampaları üzerindeki seyir terasında 48 NR 960 plakalı araç içinde gören Lütfü Safa B.,(37) rampadan aşağı inerek tekrar geri döndü. Araç içinde ayrı yaşadığı eşi Sedef B, sevgilisi olduğu ileri sürülen Okan D, (31) ve Okan D. ' nin yeğeni olduğu öğrenilen Abdullah T. (18) Araç içinde Lütfü Safa B. Aracını park etti. Bu sırada Lütfü Safa B. ' yi elinde tüfek ile geldiğini gören Okan D., araçtan inerek yol kenarındaki korkuluklardan atladı ve kaçtı. Lütfü Safa elindeki tüfek ile önce araca ateş ettikten sonra, ardından eşini ve yanında bulunan Abdullah T. ' yi 7 el ateş etti. Açılan ateş sonrası Sedef B, ve yanında bulunan Abdullah T. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı kurşun sonrası ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Sedef B ve Abdullah T. Kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Lütfü Safa B., ayrı yaşadığı eşinin yanındaki Abdullah T. ' yi Okan D. sanarak ateş ettiği ortaya çıktı. Lütfü Safa B. ' nin hedefindeki ismin Okan D. olduğu öğrenilirken, Okan D. olay yerine gelen Akyaka Jandarma ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından ortaya çıktı.

Olay yerinden kaçan Lütfi Safa B., karayolu yerine tali yollardan geçerek Muğla Emniyet Müdürlüğü ' ne gelerek teslim oldu. Olayda hayatının kaybedenlerin cesedi Jandarma ve savcının incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

14 Eylül 2013 Cumartesi günü yayınlandı