Manavgat’ta Trafik Kazası; 1 Ölü 1 Yaralı

Alanya istikametinden Antalya istikametine gitmekte olan Cebrail Çaptır ' ın kullandığı 07 LET 06 Palakalı otomobil, aşırı hız ve sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda Manavgat Çevreyolu Alparslan Türkeş bulvarını geçtikten sonra yoldan çıktı. Yol kenarında bulunan betona çarparak takla atmaya başlayan otomobil, Maşat Tepesine çıktıktan sonra durabildi.
Cebrail Alparslan Türkeş 


Korkunç kazanın ardından otomobilde sıkışan araç sürücüsü Cebrail Çaptır ve yanında bulunan Raif Bebek, Manavgat Belediyesine ait kurtarıcı ve çevreden yetişen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. Manavgat Devlet hastanesine kaldırılan Raif Bebek (1990-Rize Fındıklı) Manavgat Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan araç sürücüsü Cebrail Çaptır ' ın belden aşağısında çok sayıda kırık olduğu bildirildi.

Kazayı gören vatandaşlar Alanya istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki otomobilin aşırı hızlı olduğunu, yolda uzun süre zigzag çizdikten sonra yoldan çıkarak takla attığını dile getirdiler.
17 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı