Kızlar Kavga Etti, Erkekler Kameraya Çekti

Silivri ' de iki genç kız bir parkta tekme tokat kavga etti. Erkeklerin kameraya çektiği kavga sırasında arkadaşlarının kavgayı ayırmak yerine “tırmala, yüzüne vur” diye taktik vermesi hayrete düşürdü.
Kız Kavgası 


Silivri ' de bir parkta bir araya gelen yaşları 15-16 arasında değişen kızlar adeta güç gösterisinde bulundu. Kızlardan ikisi arkadaşlarının gözü önünde birbirlerine vurmaya başladı. Yerde birbirlerine vuran kızları arkadaşları da ayakta izledi. Bir süre sonra arkadaşları, kavga eden kızları, açılan kıyafetlerini düzeltmeleri için ayırdı. Giysilerini düzelten kızlar daha sonra yeniden kavga etmeye başladı. Bu sırada ayakta bekleyen kızların, kavga eden arkadaşlarına taktikler verdikleri görüldü. Kavga eden kızları destekleyen arkadaşları zaman zaman “Tırmala ve yüzüne vur” demeleri hayrete düşürdü. Kızların zaman zaman birbirlerine küfürler edip, tehditler savurdukları görüldü.

İki kızın kavgasını erkekler de kahkahalar eşliğinde cep telefonuyla görüntüledi. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler tepki çekti.
22 Ekim 2014 Çarşamba günü yayınlandı