Kanlı Biten Arkadaş Kavgası Kamerada

Sultangazi ' de kokladığı balinin etkisiyle arkadaşlarına saldıran genç çıkan kavga sonrası bıçaklanarak öldürüldü. Kanlı biten kavga güvenlik kamerasına yansıdı.
Uyuşturucu Uyuşturucu Madde Güvenlik Kamerası 


Olay, 19 Ekim ' de saat 20. 30 sıralarında Sultangazi ' de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre olaydan bir gün önce kokladığı balinin etkisinde kalan N.K. (20), mahalledeki arkadaşlarına saldırdı. Bir gün sonra N.K. saldırdığı arkadaşlarıyla karşılaşınca aralarında kavga çıktı. Kavganın büyümesiyle yaşanan arbedede C.A. (18) ve E.A. (18) kendilerine saldıran arkadaşları N.K. ' yı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Durumu ağır olan N.K. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

YAŞANAN KAVGA KAMERALARA YANSIDI

Mahalle arkadaşları arasından yaşanan kavga güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yol kenarında bulunan arkadaş grubu, bir gün önce kendilerine saldıran arkadaşlarını görünce yumruk atmaya başlıyor. Ardından N.K. kaçmaya çalışırken arkadaşları C.A. ve E.A. de kovalıyor. Bu sırada cinayeti işleyen şüphelilerden birinin cebinden bıçak çıkardığı görülüyor.

Olayın ardından polisin başlattığı çalışmalar sonucu C.A. ve E.A. yakalanarak gözaltına alındı. C.A ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheli E.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

23 Ekim 2014 Perşembe günü yayınlandı