İstanbul, Sakarya Ve Nevşehir’de 1 Ton Esrar Ele Geçirdi

İstanbul, Sakarya ve Nevşehir ' de gerçekleştirilen narkotik operasyonunda 14 kişi ile birlikte 1 ton 100 kilo esrar ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucuların İstanbul ' da iç piyasaya sürülmek istendiği bildirildi.
Narkotik Emniyet Müdürlüğü 


İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir şebekenin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen ekipler, Pendik, Sultangazi ve Bayrampaşa ilçelerinde çok sayıda ev ve işyerine baskın düzenledi. Yapılan operasyonlarda 450 kilogram esrar ele geçirilirken, olayla ilgili Davut A., Akın K., Servet E., İlyas G., Mehmet Ramazan D., Mehmet M., İdris B., Deniz Y., Salih K., Ali Ç., Osman P., Gazi T., Mehmet K. ve Ramazan K. gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin, Diyarbakır'dan getirdikleri esrarı İstanbul'da iç piyasaya sürdükleri belirlendi.

Öte yandan emniyette sorgulanan şüphelilerin verdiği ifadeler doğrultusuda soruşturmayı derinleştiren ekipler Diyarbakır'dan kamyon ve kamyonetle yola çıktığı öğrenilen 300 kilogram esrarı Nevşehir'de, 350 kilogram esrar da Sakarya'da ele geçirildi. Pendik Sultangazi ve Bayrampaşa'daki adreslerde ele geçirilen uyuşturucularla birlikte toplam 1 ton 100 kilo esrar piyasaya girmeden ele geçirilmiş oldu.

Şüphelilerin Emniyet Müdürlüğü ' nde sorgusu sürüyor.

15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı