İstanbul Beykoz'da Trafik Kazası

Beykoz'da gençlerin içinde olduğu otomobil ile karşı yönden gelen bir araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.
Hakan Albayrak Trafik Kazası 


Kaza, Beykoz Çavuşbaşı Çengeldere Caddesinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; 34 GG 942 plakalı otomobilin sürücüsü Çengeldere Caddesinde ilerlerken, karşı yönden gelen Nevzat Alan yönetimindeki 34 EV 921 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 34 GG 942 plakalı aracın içerisinde bulunan Ferhat Güler ve Hakan Albayrak yola savrulurken, Nevzat Alan ise araç içerisinde sıkıştı. Yerde yatan 2 yaralı genç, çevredeki vatandaşların yardımıyla Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne götürülürken, araç içerisinde sıkışan Nevzat Alan'a ise olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri müdahale etti. Çalışmalar sonucunda sıkıştığı araçtan kurtarılan Alan, sağlık ekipleri tarafından Ümraniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Görgü şahidi bir vatandaş, ' İki genç müzik dinleyerek hızlı bir şekilde ilerliyorlardı. Sadece yan tarafa döndüğünü duydum ondan sonra kaza olmuş. Geldik çocukları çıkarıp, hastaneye gönderdik. Çocukların yaşları gençti ' dedi.

Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.
14 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı