Feci Kaza! Havada Böyle Taklalar Attı..

Antalya'da son üç ayda meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarpan araçlar dikkat çekti.
Emniyet Müdürü Ali Yılmaz Trafik Kazası Mobese Antalya 


MOBESE kameraları tarafından kaydedilen ilk kaza Antalyaspor Kavşağı'nda meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç, yayaların bulunduğu kaldırıma çarparak durabildi.

MOTOSİKLETİN PARÇALARI YOLA SAVRULDU

Gazi Bulvarı'nda meydana gelen kazada bir araç motosiklete çarparken, sürücü ve motosiklette bulunan yolcu ise hızla yola düştü. Motosikletin parçaları ise yola savruldu.

AKŞAM SAATLERİNDEKİ KAZALAR

Gazi Bulvarı'nda akşam saatlerinde meydana gelen kazada trafik kurallarını ihlal eden bir kamyon ve bir otomobil çarpışırken, yine akşam saatlerinde Antalyaspor Kavşağı'ndaki kazada ise hızla gelen bir araç, bir başka araca çarptı.

YAYA GEÇİTLERİNDEKİ KAZALAR

MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde yaya geçitlerinde meydana gelen kazalar dikkat çekti. Şarampol Nokta Otel Kavşağı'nda yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya bir otomobil hızla çarparken, bir başka geçidinde ise yine yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya hızlı gelen otomobil çarptı. Otomobilin hızla geldiğini fark ederek geri çekilmeye ve eliyle dur işareti yapmaya çalışan yaya, otomobilin altında kalmaktan ve sürüklenmekten kurtulamadı.

TRAFİK KURALLARI İHLALİ

Antalya'da son üç ayda meydana gelen kazaların büyük çoğunluğunun trafik kurallarını ihlalden kaynaklandığı, MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde ortaya çıktı. Görüntülerde, hızla gelen bir aracın trafik ışıklarına çarparak parçalaması, kırmızı ışıkta durmayan araçların neden olduğu kazalar dikkat çekti.

KONTROLÜNÜ KAYBEDEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ

MOBESE kameralarına yansıyan ilginç kazalardan biri ise kentin en işlek caddelerinden birinde meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasından, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet otobüsün altına girerken, sürücü ise motosiklet üzerinden son anda atlayınca metrelerce sürüklendi.

167. YIL ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KLİPİ

Öte yandan, Emniyet Teşkilatı'nın 167'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Antalya Emniyet Müdürlüğü bir klip hazırladı. 24 farklı birimde görev yapmakta olan 49 polis memuru ve İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın yer aldığı klipte polis aileleri de rol aldı. 8 kamera kullanılarak hazırlanan ve gökyüzünden yapılan çekimler için polis helikopterinden yaralanıldı.2.34 saniyelik video klibin çekimleri 20 günde tamamlandı.

5 Nisan 2012 Perşembe günü yayınlandı