Düşme Anı Güvenlik Kamerasında

Antalya ' da bir yolcu, durağa yanaşan hareket halindeki otobüsün açık olan ön kapısından düştü. 35 yaşındaki Ayşen Çiftçi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.Düşme anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Atatürk Fakülte Devlet Hastanesi Süleyman Demirel Antalya 


Edinilen bilgiye göre olay, Kepez ilçesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde meydana geldi. 35 yaşındaki Ayşen Çiftçi, şehir merkezinden Varsak ' taki evine gitmek üzere İbrahim A. idaresindeki 07 ARA 36 plakalı, Varsak- Fakülte seferini yapan VF01 levhalı otobüse bindi. Otobüs Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki bir durağa yaklaşırken, Ayşen Çiftçi, iddialara göre açık olan ön kapıya yaklaştı. Otobüs henüz durmadan ayağa kalktığı öne sürülen Özdemir, bir anda dengesini kaybederek açık kapıdan düştü. Şoför hemen fren yaparak durdu.
Düşen kadına ilk yardımı çevredeki vatandaşlar yaptı. Yaralı kadın, çağrılan ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi ' ne kaldırıldı. Otobüs şoförü İbrahim A., “Durağa yaklaşırken ön kapıyı açtım. Hızım 20 ya da 30 kilometreydi. Yolcu ön kapıya geldi nasıl olduğunu anlamadım biranda düştü” dedi. Hakkında rapor tutulan İbrahim A. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
Ayşen Çiftçi ' nin düşme anı ise yol kenarındaki bir işyerini güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, otobüsün durağa hızlı yanaştığı ve ön kapıdan yolcunun düştüğü görüldü. Düşen yolcunun ayağa kalktığı ve çevredeki insanların yardımıyla kenara alındığı görülüyor.

Ayşen Çiftçi'nin hastanedeki tedavisi devam ediyor.

20 Eylül 2012 Perşembe günü yayınlandı