Çorlu'da Uyuşturucu Tacirleri Adliyeye Sevk Edildi

Çorlu ' da dün gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 kişiden 5'i Çorlu Adliyesi'ne sevk edildi.Çorlu KOM ekipleri Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri operasyonda 100'ü aşkın polisin katılımıyla Çorlu Hıdırağa Mahallesi'nde 20 ayrı adrese eş zamanlı baskınlar düzenlemiş, operasyon kapsamında 8 kişi gözaltına alınmış, firarda olan 3 kişinin ise yakalanması için çalışma başlatılmıştı.
İl Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık 


Çorlu polisince gerçekleştirilen operasyonda 2 kilogram esrar maddesi ile bin 600 adet uyuşturucu nitelikli hap da ele geçirilmişti.

Operasyon kapsamında gözaltına alınarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerden 3'ü operasyonla aynı gün Çorlu Adliyesi'ne sevk edilmişti. Bugün de 5 kişi Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılarak Çorlu Adliyesi'ne sevk edildiler. Adliyeye ilk olarak sevk edilen 3 kişiden biri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken 2'si ise uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmak suçlaması ile tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

30 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı