Cezaevi Firarisinin Dehşet Saçtığı Anlar Kamerada

Adam yaralama suçundan dolayı yattığı Silivri Cezaevi ' nden firar eden zanlı Bahçelievler ' de kahvehanede tuvalet tartışmasına girdiği emekli bekçiyi bıçakladı. Olay sonrası yaşananlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, yaralanan bekçi kanlar içerisinde taksi durdurmaya çalışırken, zanlının elinde bıçakla bekçiyi kovaladığı görülüyor.
Cumhuriyet Bahçelievler Silivri Cezaevi Kıbrıs 


Olay Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre kahvehane çalışanı Z.T. ile cezaevi firarisi Y.A. arasında yaşanan tuvalet tartışması kavgaya dönüştü. Daha önce benzer bir suçtan dolayı cezaevinde yatan Y.A belinden çıkardığı bıçakla Z.T ' yi yaraladı. Olay sonrası yaşananlar ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüler, bıçaklanan bekçi kahvehaneden çıkarak kaçmaya çalışırken, saldırgan ise elinde bıçakla caddede adamı kovalamaya devam ediyor. Talihsiz adam daha sonra yoldan geçen bir aracı durdurarak olay yerinden kaçıyor.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Bahçelievler Asayiş Büro Ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceledi. Ekipler yaptıkları çalışma sonucunda saldırganın daha öncede benzer suçtan cezaevine giren ancak kısa süre önce firar eden Y.A olduğunu belirledi. Bahçelievler Asayiş Büro Ekipleri zanlıyı saklandığı evde yakaladı. Zanlı emniyette verdiği ifadede “O gece alkol ve uyuşturucu almıştım. Kahveye girdiğimi hatırlıyorum, gerisini hatırlamıyorum ' dedi.

İfadesi alınan zanlı daha sonra mahkemeye sevk edildi.
4 Eylül 2013 Çarşamba günü yayınlandı