Bonzai Değil Kolonya Bu Hale Getirdi

Ankara'dan Adana'ya iş aramaya gelen ancak aradığı işi bulamayan genç kolonya içti. Kolonyanın etkisiyle kendinden geçen genç sağlık ekiplerinin yardımıyla ayakta durabildi.
Uyuşturucu Bonzai 


Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, meze ustası olan Ümit Erdoğan (39) bir süredir işsiz olduğu için iş aramaya gittiği Ankara'dan bu kez de trenle Adana'ya hareket etti. Ancak Erdoğan Adana'da iş bulamadı. Parası da bittiği için aç kalan Erdoğan kolonya içmeye başladı. Bir süre sonra ise içtiği kolonyadan dolayı bonzai içenler gibi kendinden geçti. Ayağa kalkıp gitmek istedi ancak olduğu yere yığılıp kaldı. Bunun üzerine garda bulunan vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Erdoğan'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Erdoğan'ı ayağa kaldırıp götürmeyi deneyen sağlık ekipleri Erdoğan kendinden geçince onu sedye ile ambulansa kadar götürdü. Erdoğan kendine geldiğinde işsiz olduğunu iş aradığını 2 gündür aç olduğunu kolonya içtiğini söyledi.

Erdoğan ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

14 Ekim 2014 Salı günü yayınlandı