Balıkesir’in Edremit İlçesindeki Hırsızlık Kahretti

Balıkesir ' in Edremit ilçesinde, geçimini sokaklardan hurda toplayarak sağlayan ailenin evine hırsız girdi. Binbir güçlükle biriktirdikleri 900 liraları çalınınca kendilerini yerden yere atan çiftin feryatları yürek parçaladı.
Acil Servis Solmaz 112 Acil Servis 


Olay bugün öğle saatlerinde Tuzcumurat Mahallesi 249. Sokak'ta meydana geldi. Yılmaz (53) ve Fatma Solmaz ' ın (53) evine hırsız girdi. Solmaz çiftinin, yatılı olarak okuyan çocuklarına göndermek ve Bağ-Kur ' a olan borçlarını ödemek için güçlükle biriktirdikleri 900 lira parayla bakır tencere ve tabakları ve bir miktar zeytin yağını çalan hırsız ya da hırsızlar kayıplara karıştı. Hırsızın, Fatma Solmaz ' ın evinin kapısının önünde oturduğu sırada arka bahçeden girdiği öğrenildi.

İçeri girdiğinde evini darmadağın gören kadın kendini sokağa atarak fenalık geçirdi. Durumu öğrenen eşi de göz yaşına boğuldu. Büyük zorluklara biriktirdikleri para ve eşyalarını çaldıran çiftin feryadına komşuları yetişti. Ardından olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri çağrıldı. Vatandaşlar, yoksul aileye devletin sahip çıkmasını ve hırsızların kısa sürede yakalanmasını istedi.

11 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı